![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
Previous topic | Next topic Page 13 of 23 [ 344 posts ] Go to page Previous 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Piłka Nożna |
---|
![]() |
20 May 2013, o 15:34 |
WojtekGr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219 wrote: Nie rozumiem tych spin, trzeba było wszystko wygrać i tyle, Śląsk by miał mistrzostwo. ![]() ![]() I proszę Was, Legia nie jest moim Bogiem. ![]() Toteż napisałem, gratuluję Legii zwyciestwa. Ale Koseckiego im współczuję ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
20 May 2013, o 22:55 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Legia gra super????? Dobry żart.Poziom naszej ligi jest taki żenujący ;0
|
![]() |
![]() |
20 May 2013, o 23:02 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poziom naszej ekstrAklasy weryfikują europejskie puchary, a właściwie odpadanie z nich z ogórkami z Estoni czy Kazachstanu (przytoczę klasyk z pozdrowieniami dla kibiców Wisły z Krakowa: "Bach bach, Karabach!"
![]() [ Dodano: 20 maja 2013, o 23:02 ] a przygoda Lecha w LE dwa sezony temu to czysty zbieg okoliczności ![]() |
![]() |
![]() |
22 May 2013, o 13:12 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
davvid, Czy ja wiem czy czysty zbieg okoliczności.Juventus mimo że wtedy był w ogromnym kryzysie to jednak Juventus,tak samo City.
|
![]() |
![]() |
22 May 2013, o 13:47 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie zmienia to faktu, że sukcesów nie ma...
|
![]() |
![]() |
25 May 2013, o 20:32 |
Panowie, jak nastroje przed finałem?
postawiłem ostatnie 13 zł na bvb (skusiła mnie wiara i dobry kurs bo grubo ponad 4 zł ![]() |
![]() |
![]() |
25 May 2013, o 20:36 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A mnie sie wydaje ze bedzie remis bo obydwie druzyny sa na tyle dobre ze moga wygrac
|
![]() |
![]() |
25 May 2013, o 22:47 |
Szczerze: Nienawidzę nimieckiej piłki, rzygam na niemiecki sport - bo są chamami, oszustami i w ogóle niemcy bleeee... al;e z dwojga złego to niech już wygra BVB ze względu na Kubę i Łukasza, bo Lewy mnie wk***ia.
[ Dodano: 25 maja 2013, o 22:37 ] Mówcie co chcecie, ale: Lewandowski jest dobry, balans ciała, technika szybkość itd, ale jeżeli nie strzela się w finale LM w sytuacji 1vs1 to tak to się kończy. Mecz mimo wszystko był kapitalnym widowiskiem jak na finał, dużo sytuacji, wysoki pressing - naprawdę oko się cieszyło. Zawiodła jedynie skuteczność jednych i drugich... A najbardziej mnie wk***ia, że finał był szwabski, że wygrała szwbaska drużyna... Mam nadzieję, że za rok doczekam się w końcu triumfu Realu Madryt! ![]() [ Dodano: 25 maja 2013, o 22:47 ] http://babol.pl/kat,1025465,title,Messi ... aid=510a6e Messi.... |
![]() |
![]() |
25 May 2013, o 22:52 |
no i cały plan w pi***. 13 zeta tez w pi***.
mecz ładny dla kibiców jednych i drugich. co do Lewego, niech idzie gdzieś gdzie bedzie tylko dostawał piłki od partnerów, bo chlopak w ogóle nie próbuje sam ciągnąć tego wózka. w przyszłym sezonie Bayern w lidze nie bedzie mial sobie równych, niestety. Dortmund najprawdopodobniej sie wyprzeda z najlepszych. a szkoda |
![]() |
![]() |
25 May 2013, o 23:23 |
BVB teraz zachowuje się jak któraś z drużyn T-mobile ekstradupy... Milik, Wolski itd odeszli, bo zagrali dobrze przez chwilę, zamiast taki Górnik budować na Miliku atak... tam nawet nie ma kto strzelać goli, bo Jeleń i Zahorski to drewna, a Nakulma pewnie też odejdzie... Mniejsza z tym... Era Barcelony już raczej skończona... Bo Xavi, Iniesta, Puyol mają już swoje lata, a Adriano, Pedro to ci***
![]() Bayern... nie wiadomo, czy Guardolia będzie tak samo tak za***isty jak prowadził Barcelone. Nie wiadomo też co będzie z MU, Realem.... Ale życzę sobie i Perezowi (prezesowi Realu), aby Mourinho w Chelsea je***ł w przyszłym sezonie wszystkie puchary w tym LM... Puścić najlepszego trenera świata (przypuszczam, że za rok to Real wygrałby LM) to trzeba być kretynem, a Ancelotti gowno zrobi, podobnie jak Bennitez, albo nawet Heynckes [ Dodano: 25 maja 2013, o 23:23 ] Jedno pocieszenie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
25 May 2013, o 23:27 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mati91 wrote: Zawiodła jedynie skuteczność jednych i drugich... Dwa gole dla Bayernu padły po głupich błędach BVB - gdyby ich nie było mecz najprawdopodobniej skończył by się przy karnych. Dortmund nie dojrzał jeszcze, ale był godnym rywalem w finale dla Monachium. ![]() |
![]() |
![]() |
26 May 2013, o 09:57 |
To fakt, aczkolwiek skuteczność Robbena w dwóch 100% sytuacjach też była mizerna. Bardzo dobry mecz zagrali bramkarze. Czepiam się Lewego, ale Kuba też nie trafił setki na początku meczu...
|
![]() |
![]() |
8 Aug 2013, o 01:39 |
WojtekGr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Noooo. To jutro LE. Życzymy awansu Śląskowi.
A jak Lech przegra to Paweł ma lanie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
8 Aug 2013, o 01:49 |
WojtekGr wrote: Lech Lech nie przejdzie. 3 remisy z rzędu w ogórkowej lidze. Legia w tej samej lidze, komplet punktów, tylko jedna stracona bramka i męczą się z jakąś potęgą z Norwegii. ![]() Śląsk to jedna wielka niewiadoma. Takich wahań to chyba nie ma już żadna drużyna |
![]() |
![]() |
8 Aug 2013, o 07:58 |
Uważam, że Śląsk MOŻE przejdzie, natomiast Lech jest tak słaby, że nie idzie na nich patrzeć
![]() Real wczoraj grał z Chelasea ![]() ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23 Next Page 13 of 23 [ 344 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)