Niezły weekend nam się szykuje. Real-Barca Chelsea-ManCity Lech-Legia. A to tylko niektóre z hitów. Masakra. Osobiście ogromnie liczę na Lecha Poznań, i na to że gola ustrzeli Murawski. Co jak co, jedyny który nie gwiazdorzy.
Odwalił Vidal cyrk ale to co Ronaldo i ten karny dla Realu...
Nokia 6210 -> Nokia 6310i ->Nokia 3100 -> Nokia 6020 -> Nokia 3110c -> Nokia N93 -> Nokia N73 -> Nokia 5130 XM -> Nokia 5530 XM^^->Sony Ericsson X8-> HTC Desire HD-> Sony Xperia S -> Nokia Lumia 625
Legia znowu legła choć sędzia ładnie dziś drukował na korzyść turasów brudasów... karny i 2 czerwone powinien pokazać... Jaka ta nasza liga jest słaba... tu Legia większość bije, a w Europie już dno...
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Mati...... ogarnij się...Ja tu o Realu i Juve a ty mi z Legią wyjeżdżasz...
Nokia 6210 -> Nokia 6310i ->Nokia 3100 -> Nokia 6020 -> Nokia 3110c -> Nokia N93 -> Nokia N73 -> Nokia 5130 XM -> Nokia 5530 XM^^->Sony Ericsson X8-> HTC Desire HD-> Sony Xperia S -> Nokia Lumia 625
Najgorsze jest to, że Boniek tą decyzją ro***bał nasze marzenia dotyczące kadry, a po drugie odejście z Górnika rozwali ten zespół, faken.
Ryan nie widziałem Twojego postu wcześniej Chyba dobrze, że wygrał Real a nie ten antyfubol z Włoch... Jedynymi drużynami, które grają fajną piłę w Serie A to Napoli i Roma, reszta to dno......
Dziś o 18....
Barcelona vs Real
[ Dodano: 26 paź 2013, o 15:15 ]
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
wiem czytałem artykuł o Nawałce Przynajmniej będzie Górnik na pudle po rundzie jesiennej
Psssss..... Piast vs Lechia.... 0:0, albo 0:1
ku*** sędzia przekupiony! Karnego nie odgwizdał na Ronaldo, o ręce w pierwszej połowie nie wspomnę.... 2:1 dla farcelony, ale ogólnie dobry mecz obu drużyn... Szkoda poprzeczki Benzemy...
Piast vs LEchia wiedziałem, że będzie 0:0
[ Dodano: 27 paź 2013, o 12:06 ] ej zobaczcie sobie to!!! Szok
Dziś król Artur się nie popisał... Lewy wczoraj 3 bramki... jutro Lech z Górnikiem