![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
Previous topic | Next topic Page 20 of 23 [ 344 posts ] Go to page Previous 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Piłka Nożna |
---|
![]() |
2 Nov 2013, o 23:59 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lepiej wyniki podaj
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
3 Nov 2013, o 01:05 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Lech skoczy NA WAŁKA Zabrzanom "
![]() |
![]() |
![]() |
3 Nov 2013, o 11:10 |
zobaczymy
![]() |
![]() |
![]() |
3 Nov 2013, o 12:21 |
WojtekGr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie jest słaby. Nie umie po prostu wykorzystać potencjału w ataku.
|
![]() |
![]() |
3 Nov 2013, o 22:22 |
Nie widziałem meczu, bo mnie nie było w domu, ale śledziłem relację live tekstową.... Było dobrze, skończyło się fatalnie... Gratulacje dla kibiców Lecha.
|
![]() |
![]() |
4 Nov 2013, o 16:38 |
Mati
![]() ![]() Szczerze - jako kibic Lecha nie jestem dumny. Kolejny z kiepskich meczy. Nadal nie wiem co Ślusarski robi w tej drużynie. |
![]() |
![]() |
8 Nov 2013, o 23:34 |
W Zabrzu promocja na drukarki bo już drukują jak leci
![]() |
![]() |
![]() |
8 Nov 2013, o 23:48 |
ku***!!!
Legii zawsze drukują! To jak raz na 10 lat sędzia przychyli się na korzyść Górnika to się nic nie stanie. Po za tym je*** Wisłę Kraków |
![]() |
![]() |
8 Nov 2013, o 23:55 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nigdy nie zrozumiem, czym się tak zawsze nerwujecie. Przecież polska piłka jest nudna.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
8 Nov 2013, o 23:56 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
9 Nov 2013, o 00:04 |
Mati91 wrote: Legii zawsze drukują! To jak raz na 10 lat sędzia przychyli się na korzyść Górnika to się nic nie stanie. Po za tym je*** Wisłę Kraków Ach. Ale jakby zadrukowali przeciw Górnikowi to by było "je... sędzia itd." Mecz zadrukowany to mecz zadrukowany. Sory Memory. |
![]() |
![]() |
9 Nov 2013, o 00:05 |
Widzisz Mati wychodzi kto ma jaki charakter jesteś jak dzieciak z gimnazjum którego przez jedno zdanie da się wyprowadzić z równowagi.Nie zaprzeczysz że Górnik nie powinien dostać tych 3pkt. Doskonale wiesz że za Legią nigdy nie byłem wręcz że jej nienawidzę więc twój argument jest zerowy.Mogę wysnuć tezę Nawałka na trybunach to jego klub musi wygrać, w końcu my nikogo złego nie mogliśmy wziąć na to stanowisko...
|
![]() |
![]() |
9 Nov 2013, o 00:52 |
Macie rację, ale co z tego? 3pkt to 3pkt... zresztą czym się tu podniecać? Polska liga jest tak słaba, że w du*** szczypie... Zresztą było to widać w Pucharze Polski, wczoraj w LE.... Legia była lepsza? Przegrała 0:2, to gdzie była lepsza?
2miejsce Górnik ma? Ma. Reszta mnie nie interesuje... Wisła dostała, Lech dostanie, Śląsk dostanie i Legia wygra. tak widzę to kolejkę... Aaaa wracając jeszcze do drukowania? Niedawne derby Barcelona vs Real... Sędzia nie podyktował 2 karnych dla Realu, nie dał czerwieni Ramosowi.... To nie był druk? |
![]() |
![]() |
9 Nov 2013, o 00:56 |
Co z tego że są 3 punkty.... Jak Polska liga jest słaba to po co wgl się interesujesz się "jakimś słabym Górnikiem"...
|
![]() |
![]() |
9 Nov 2013, o 02:31 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
piłka kopana to gra błędów (sędziego tez) i na tym polega też jej urok
![]() ![]() ![]() mimo wszystko na dziś dzień jestem przeciwny wprowadzeniu powtórek dla arbitrów. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 Next Page 20 of 23 [ 344 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)