![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
Previous topic | Next topic Page 3 of 23 [ 344 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Piłka Nożna |
---|
![]() |
26 Jan 2013, o 18:02 |
WojtekGr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kurcze no IuDeX - na którym jest, a na którym mógłby być. Przecież on miał 2x więcej pewnych sytuacji niż tych strzelonych goli
![]() Wojtek ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 19:54 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nawet nie wiem ale jeśli jest tak wysoko to świadczy o poziomie polskiej piłki.
Raz widziałem czego on z Legią nie trafiał porażka... |
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 19:58 |
3 albo 2 bo już dobrze nie pamiętam... 1 polskiego pochodzenia
![]() ![]() Wojtek ![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 21:54 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: Zobacz sobie teraz na którym miejscu w klasyfikacji strzelców się znajduje Zobacz sobie ile sytuacji nie wykorzystał. Za taką skuteczność w ''pracy'', niejeden by wyleciał na zbity ryj ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 18:55 |
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-francuska/francja-premierowa-bramka-grzegorza-krychowiaka,1,5405244,wiadomosc.html
Szkoda że robi karierę w klubie który jest na miejscu spadkowym nawet jeśli nazywa się to Ligue1 ... Real-Barcelona Już w środe ![]() Wojtek ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 19:01 |
Ja może dzisiaj troszkę o Seria A napiszę
Quote: 27 styczeń 2013 Atalanta Milan 0 : 1 Cagliari Palermo 1 : 1 Catania Fiorentina 2 : 1 Parma Napoli 1 : 2 Sampdoria Pescara 6 : 0 Udinese Siena 1 : 0 Bologna Roma 3 : 3 26 styczeń 2013 Juventus Genoa 1 : 1 Lazio Chievo 0 : 1 Kolejka bardzo pod Milan który goni goni aż dogoni czołówkę. Bardzo dobra runda także dla Sampy która wygrała 6:0,dobrym rezultatem też są 4 bramki Ircardo który dał im remis w pierwszym tegorocznym meczu z Juve na ich stadionie co nie jest łatwą sztuką. a jeszcze będzie mecz Interu z Torino to wieczorkiem dorzucę ten wynik z tabelą |
Last edited by Ryan on 27 Jan 2013, o 19:06, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 19:09 |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 19:11 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dziś C.Ronaldo pokazał swoją klasę. Hat-trick
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 19:25 |
Salomon to Brescia czyli Serie B,całego meczu Juve z Genoa nie widziałem,ale gola strzelił Marco Borriello wyśmiewany przez kibiców Juventusu kiedy to u nich grał na wypożyczeniu.Powiem tak moim zdaniem słabną i co z tego że kupili Anelke gościa bez formy.Glik gra z Torino czyli wieczorem.Więcej Polaków nie ma
![]() Wracając jeszcze do meczu Juve podobno jakieś kontrowersje były ale to zapraszam na gazzetta.it,jest wersja angielska gdzie każdy zrozumie z podstawami angielskiego. A co do ligi Hiszpańskiej Real moim zdaniem nie ma szans.Osobiście liczę na to że Malaga wygra dzisiaj. ![]() |
Last edited by Ryan on 27 Jan 2013, o 19:26, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 19:28 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
davvid wrote: niejeden by wyleciał na zbity ryj Ale po co, skoro aktualnie jest jednym z najlepszych strzelających w lidze ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 19:31 |
I najlepszym polakiem
![]() ![]() Ale Salomona chce Milan kupić czy pomyliłem fakty ? Wojtek ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 19:34 |
www556, Tak bodajże 4 miliony €
|
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 19:36 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ryan wrote: Sampdoria Pescara 6 : 0 No i właśnie Sampdoria zniszczyła mi kupon. Nie spodziewałem się takiej 'strzelaniny'. Postawiłem under 2,5 ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 20:06 |
![]() |
![]() |
29 Jan 2013, o 14:57 |
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/hiszpania-fenomenalny-popis-messiego,1,5405689,wiadomosc.html
Quote: Cztery gole dla Dumy Katalonii zdobył Lionel Messi. Mati91, mówiłeś coś ![]() Legia skupuje Lecha ![]() http://www.mmpoznan.pl/438506/2013/1/29/napastnik-kolejorza-przeszedl-do-legii?category=sport Wojtek ![]() |
Last edited by WojtekGr on 29 Jan 2013, o 15:04, edited 3 times in total. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 Next Page 3 of 23 [ 344 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)