![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 16 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Propozycja] Płatności SMS Premium? |
---|
![]() |
3 Oct 2009, o 11:26 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako, iż parę osób w swoim czasie deklarowało chęć wsparcia strony via SMS, chciałbym się dowiedzieć na ile te deklaracje są realne.
![]() ![]() |
Last edited by pawelooss on 9 Oct 2009, o 21:26, edited 3 times in total. |
Last post |
![]() |
3 Oct 2009, o 12:32 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moim zdaniem lepiej uruchomić konto bankowe, na które należałoby wpłacać pieniądze. Byłoby to IMO prostsze i nie wymaga pośredników.
![]() Żeby wpłacić 10zł należy zapłacić 24zł, czyli jest to niesamowicie nieopłacalne. |
![]() |
3 Oct 2009, o 12:54 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
również stwierdzam że to nieopłacalne
lepiej puścić zwykły przelew |
![]() |
3 Oct 2009, o 12:55 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, IuDeX, wasiesto, każdy mówi a pewnie mało kto cokolwiek wpłaci.
|
![]() |
3 Oct 2009, o 12:57 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filip wrote: pewnie mało kto cokolwiek wpłaci. nie bądź taki pewny ![]() |
![]() |
3 Oct 2009, o 12:58 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jednym słowem mówię NIE
|
![]() |
3 Oct 2009, o 13:45 |
Ano widzicie. Fajnie, że wszyscy mówią, by wpłacać na konto, ale nikt tego nie robi.
![]() IuDeX wrote: Moim zdaniem lepiej uruchomić konto bankowe, na które należałoby wpłacać pieniądze. Istnieje ono od początku istnienia forum, jest nawet gotowy druk przelewu na pocztę. Zapraszam. Dziękuję. ![]() |
![]() |
3 Oct 2009, o 14:01 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taki sms to byłby dobry pomysł, bo łatwiej i wygodniej wysłać smsa niż iść na pocztę, ale nie wiedziałem, że koszty tego są tak duże. Więc może ludzie, niech każdy odkłada dziennie 50gr, to nie jest dużo, i za miesiąc będzie 15zł i można wpłacić:)
|
![]() |
3 Oct 2009, o 14:33 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Ano widzicie. Fajnie, że wszyscy mówią, by wpłacać na konto, ale nikt tego nie robi. ![]() IuDeX wrote: Moim zdaniem lepiej uruchomić konto bankowe, na które należałoby wpłacać pieniądze. Istnieje ono od początku istnienia forum, jest nawet gotowy druk przelewu na pocztę. Zapraszam. Dziękuję. ![]() LóL racja ![]() |
![]() |
3 Oct 2009, o 19:21 |
lulinha10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no wiecie, wcale nie tak wiele użytkowników forum na konto w banku, ja np. nie mam i wolałbym sms
![]() |
![]() |
3 Oct 2009, o 19:24 |
lulinha10, a powiedz mi, czy byłbyś w stanie pójść na pocztę z wydrukowanym blankietem? Wcale nie trzeba mieć konta w banku przecież, by wpłacać pieniądze.
![]() |
![]() |
3 Oct 2009, o 19:40 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proponuje kolejny raz zobaczyć ofertę banku Dotpay. Jest on internetowy ale jest możliwość wpłaty na konto bankowe poprzez przelew i SMS , a bierze malutkie prowizje(Jak się dobrze orientuje to jeśli wpłacisz 10 zł to oni biorą ledwo około 1 zł) czyli według mnie opłacalne. Proponuje się za tym trochę pokręcić
![]() ![]() Pozdro |
![]() |
3 Oct 2009, o 19:43 |
sto1p ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dlaczego Dotpay
Profesjonalizm wieloletnie doświadczenie w obsłudze transakcji internetowych, wieloletnia współpraca z instytucjami finansowymi, doświadczony zespół, kompetentne Biuro Obsługi Klienta. Elastyczność obsługa kart płatniczych (Visa, MasterCard/EuroCard, JCB, Diners Club, American Express, Maestro i Visa Electron), najszersza na rynku obsługa przelewów transferowych i przelewów online, obsługa wpłat dowolnym przelewem bankowym i przekazem pocztowym, dodatkowe kanały płatności: Moje Rachunki, Zapłać w Żabce, Ukash, płatności telefonem komórkowym, usługa Pay Per Call, usługi Premium SMS/MMS. Prostota obsługi pełne, zautomatyzowane zarządzanie transakcjami i usługami, łatwy i szybki monitoring przepływu środków z transakcji, brak wymogu rejestracji dla osób dokonujących płatności, ułatwienie pracy księgowości - raporty płatności w formatach HTML, CVS, TXT, PDF. Ogólnoświatowy zasięg pełna obsługa transakcji zagranicznych, interfejs użytkownika dostępny w 9 wersjach językowych – polskim, angielskim, niemieckim, włoskim, francuskim, hiszpańskim, rosyjskim, czeskim i bułgarskim, obsługa transakcji w walutach obcych. Niskie koszty brak opłat instalacyjnych i rejestracyjnych, bezpłatna pomoc i dokumentacja techniczna, najniższe prowizje na rynku. |
![]() |
3 Oct 2009, o 19:44 |
![]() |
3 Oct 2009, o 19:51 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, W poniedziałek pójdę opłacić rachunki o jak mi coś zostanie resztę to wpłacę na was. Czyli jednak trochę się przeliczyłem z Dotpay ale i tak tanie w porównaniu z innymi ale jak wygoda to trzeba płacić
![]() Pozdro |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 16 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)