![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Sony & Sony Ericsson |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[C902] Po zalaniu. |
---|
![]() |
3 Aug 2010, o 18:31 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miśki kochane potrzebuje helpa
![]() Pisałem w wycenie o tym telefonie. Jednak żyje, ale nie w pełni. 1. Bateria kaput. Metodą kabelkową śmiga na baterii od nokii. 2. Gdy włączę aparat widać, że są jeszcze tam drobinki wody. 3. Nie działa rozsuwanie aparatu tzn nie włącza się wtedy. 4. Zrobię zdjęcie ale czasami po próbie nagrania filmu, nagrania dźwięku wyłącza się kamera/dyktafon. Reszta działa ok. Jak myślicie? Czy warto dokupować do niego baterię itd? Czy woda z aparatu wyparuje czy to pozostałości po wodzie? Da się naprawić czujnik otwierania aparatu? Pomóżcie bo nie wiem co z nim zrobić ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
3 Aug 2010, o 18:35 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
c902 jest takim modelem ze nie opyla sie go robic po uszkodzeniach, wszystko masz laczone na tasiemkach ktore saslabej jakosci. ja sprzedalbym na allegro, swojego uwalonego swego czasu za 220 puscilem
![]() |
![]() |
![]() |
3 Aug 2010, o 18:38 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mówisz, że lepiej sprzedać? Nie chce negatywa po 2 telefon jest znaleziony więc troszkę ryzyk... Nie ukrywam, że wolałbym naprawić i dziewczyna by go miała
![]() |
![]() |
![]() |
3 Aug 2010, o 18:41 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chris91 wrote: Nie chce negatywa po 2 telefon jest znaleziony więc troszkę ryzyk wystawiasz w uszkodzonych, nie przyjmujesz negatywow ani zwrotow i tyle. Chris91 wrote: Nie ukrywam, że wolałbym naprawić i dziewczyna by go miała ![]() jak dla mnie zly pomysl ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Sony & Sony Ericsson |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)