![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Pomoc Techniczna » [S40] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 2 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[6500s] Po zdjęciu SIM-locka: ciągłe pytania o hasła kart pamięci, kiepski aparat. |
---|
![]() |
13 Feb 2010, o 21:45 |
koliberek1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
witam wszystkich. po zdjeciu sim locka PLAY zaczely dziac sie rozne dziwne rzeczy ogólnie w całym fonie,ale przede wszystkim jestem w plecy juz drugą kartę pamięci. Podłączyłam fon do kompa i aktualizowałam soft. teraz wchodzę do galerii,a tu kodzik mnie pyta wredny. juz druga karta. sprawa druga,równie gruba to aparat i foty,jakie strzela. moja babcia na zenith lepsze robiła...pomożecie?
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 13 lutego 2010, o 21:50 ] Twój temat nie jest solucją naprawczą, a pytaniem o pomoc, dlatego przenoszę do odpowiedniego działu. Nazwa tematu również nie odzwierciedlała problemu. |
Last post |
![]() |
![]() |
14 Feb 2010, o 16:38 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: teraz wchodzę do galerii,a tu kodzik mnie pyta wredny. Musisz sformatować karte pam w telefonie z symbianem lub na komputerze przez jakiś adapter [nie gwarantuje, że działa 2 sposób bo nie sprawdzałem, ale jak telefon może to komputer chyba tym bardziej] , jednak potwarzam - musi ten telefon mieć symbiana [mają go wszystkie serie E,N i pare innych]. Quote: równie gruba to aparat i foty,jakie strzela. moja babcia na zenith lepsze robiła...pomożecie? Pokaż jakie i pomyślimy, bo nikt tutaj z fusów nie wróży ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 2 posts ] Previous topic | Next topic |
|