![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 9 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[500] Pobieranie firmware'u - duży plik |
---|
![]() |
3 Nov 2014, o 17:50 |
Xeardon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mając softa: http://www.mrcrab.net/Nokia-Product-Code.html?ProductCode=059L7L8 Czy muszę ściągać ten duży plik 700mb? Bo modowane softy mają po około 150mb jako paczka, a tu oddzielnie wszystko i łącznie wychodzi około 1Gb
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
3 Nov 2014, o 18:31 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ten plik jest zawartością pamięci masowej, nie musisz go pobierać.
|
![]() |
![]() |
3 Nov 2014, o 20:48 |
Dobra dzięki
![]() A teraz problem: co zrobić z tym: ![]() Dobra poradziłem sobie. Miałem jakieś cyferki i liczby przed nazwą RM750, usunąłem to co było przed tym i czyta. Dzięki jeszcze raz za zainteresowanie. Kolejny błąd, tym razem od tej całej pamięci masowej, jak się go pozbyć? Które pliki edytować? ![]() @@@ ALE DZIŚ JESTEM ZABIEGANY! Zapomniałem usunąć z opcji czerwonych pliczków :p Sorki za kłopot, dzięki za zainteresowanie. [ Dodano: 3 lis 2014, o 19:48 ] Kolejny problem, męczę go od około godziny i nic nie mogę zdziałać: ![]() Jakieś solucje? FW ten co w pierwszym poście, najnowszy (V3). Próbować starsze? Bo nie wiem jak przywrócić oryginalny, na gwarancję chciałem oddać, bo mi nie działa z kartą SIM... Jak włożę kartę SIM to chwile pochodzi normalnie, a po chwili się wyłącza, no i nie da się normalnie przez to z niego korzystać. Bez karty SIM śmiga normalnie... Modowany Belle Refresh stąd normalnie się instaluje ;__; |
Last edited by Xeardon on 3 Nov 2014, o 20:49, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
3 Nov 2014, o 20:48 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niemożliwe
![]() Znalazłeś rozwiązania dla swoich problemów i jeszcze się do tego przyznajesz ![]() Zwykle idioci tutaj olewają już po pierwszym Twoim komunikacie o błędzie i czekają aż da się im pod nos rozwiązanie a tutaj jednak są tacy co potrafią znaleźć co jest problemem o.O |
![]() |
![]() |
3 Nov 2014, o 20:55 |
nemo333 wrote: Niemożliwe ![]() Znalazłeś rozwiązania dla swoich problemów i jeszcze się do tego przyznajesz ![]() Zwykle idioci tutaj olewają już po pierwszym Twoim komunikacie o błędzie i czekają aż da się im pod nos rozwiązanie a tutaj jednak są tacy co potrafią znaleźć co jest problemem o.O Hmm, bardzo pomocny post ![]() To jak, da radę jakoś rozwiązać mój ostatni problem? |
![]() |
![]() |
3 Nov 2014, o 21:33 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a, dodałeś w momencie wysyłania posta.
Nie wgrywaj starszego bo uwalisz telefon. Widzę że flashujesz na dead. W telefonach z ładowaniem USB najlepiej wyjąć baterie, włożyć ją, kliknąć OK w programie i podpiąć telefon pod USB. Zainstaluje sterowniki i zacznie flashować, zawsze tak robię i idzie bez problemu. |
![]() |
![]() |
3 Nov 2014, o 22:08 |
Dobra zaraz to sprawdzę. Na sofcie V2 to samo:
![]() Zrobię tak jak piszesz i dam znać. To samo: ![]() To ja już nie wiem co mam robić, żeby przywrócić starego FW ![]() [ Dodano: 3 lis 2014, o 20:54 ] Delight 1.1 to samo: ![]() [ Dodano: 3 lis 2014, o 20:55 ] Spróbuję go w żywym jeszcze. [ Dodano: 3 lis 2014, o 21:05 ] Na żywym też error ![]() ![]() [ Dodano: 3 lis 2014, o 21:08 ] Belle Refresh V3.0 instaluje się normalnie z tego forum: ![]() |
![]() |
![]() |
5 Nov 2014, o 18:32 |
PiotrNS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Windows 8 64 bit? Jaką masz wersję phoenixa?
|
![]() |
![]() |
12 Nov 2014, o 15:20 |
kolek992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaktualizuj sobie win8 do 8.1(stabilniejsza w porównaniu do
![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 9 posts ] Previous topic | Next topic |
|