![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Artykuły & Poradniki » Multimedia & Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Pobieranie gier swf z np. www.gry.pl |
---|
![]() |
6 Jun 2010, o 14:14 |
bartwe2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeżeli chcemy pobrać grę w formacie ".swf" ze stron internetowych takich jak (gry.pl, gry.jeja.pl) to:
1. Potrzebujemy programu Mozilla Firefox. 2. Otwieramy stronę z dowolną grą i czekamy aż się załaduje. 3. Klikamy ppm w dowolny obszar strony i wybieramy "Pokaż informacje o stronie" 4. Wybieramy media i szukamy w tej liście: - adres który ma rozszerzenie ".swf" np. - a typ to obiekt 5. Klikamy na ten adres ppm i wybieramy kopiuj. 6. Otwieramy nową kartę, wklejamy i enter. 7. Powinna otworzyć nam się gra. 8. Wciskamy klawisze Ctrl + s i wybieramy zapisz. 9. Gotowe. UWAGA: Gry mogą być nie obsługiwane przez niektóre telefony najlepiej sprawdzają się na dotykowych fonach!!! |
Last post |
![]() |
![]() |
17 Dec 2010, o 16:48 |
poohpiotrek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ej ja wszystko zrobiłem tak jak u cb tylko jak wchodze w grę na fonie (w tą bo na innych nie prubowałem) i pisze materiał nie obslugiwany przez odt.flash w biezacej wersji! co zrobić??
![]() |
![]() |
![]() |
17 Dec 2010, o 17:11 |
samara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poohpiotrek,
bartwe2 wrote: UWAGA: Gry mogą być nie obsługiwane przez niektóre telefony najlepiej sprawdzają się na dotykowych fonach!!! |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Artykuły & Poradniki » Multimedia & Software |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)