![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Artykuły & Poradniki » Zmiana oprogramowania |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 34 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Pobieranie softu przez NaviFirm (wersja v1.2). |
---|
![]() |
20 Jun 2012, o 20:31 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czasem mogą serwery Nokii zawalać. Spróbuj później i dla pewności zobacz też inne PC, sprawdź czy jest to samo.
|
Last post |
![]() |
28 Jun 2012, o 19:28 |
superos69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest to samo, potrzebuje softu do nokii e75 na szybko bo nie mam kontaktów, ustawień - niczego nie mam b o nie chce wrzucać na ten słąby soft z plusa
![]() [ Dodano: 28 cze 2012, o 19:28 ] U mnie nadal zacina się w pewnym miejscu przy ściąganiu softu ![]() |
![]() |
29 Aug 2012, o 12:47 |
vinny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bardzo dobry poradnik w połączeniu z poradnikiem pawelooss
![]() w każdym bądź razie krok po kroku i bez problemu Windows 7 Zainstalowany od kosmity ![]() ![]() |
![]() |
17 Sep 2012, o 16:21 |
Severus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
żadna ze ścieżek nie istnieje w moim systemie - windows 7 x86 najnowszy phoenix.
|
![]() |
17 Sep 2012, o 17:51 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Severus, to utwórz te foldery.
|
![]() |
29 Sep 2012, o 00:31 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
next wrote: wyśfietlają się dwa identyczne softy do Nokii 5228 No to powinny ściągnąć się te same pliki, więc wszystko jedno. ![]() |
![]() |
22 Jan 2013, o 19:30 |
belka851 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gdzie sciagne phoenixa i soft dajcie jakies luckie strony
|
![]() |
22 Jan 2013, o 19:34 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czytałeś pierwszy post? Tam jest wszystko opisane. Pobierz navifirm i nim ściągasz soft. Wybierasz model, wersję softu, pc i pobierasz pliki.
|
![]() |
23 Jan 2013, o 08:26 |
matishl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
belka851 wrote: gdzie sciagne phoenixa i soft dajcie jakies luckie strony Napisałem ci 3 posty w 3 tematach więc racz je przeczytać i się ogarnij... Nie tylko ty masz problem, więc chociaż czytaj co ci ludzie piszą... |
![]() |
24 Jan 2013, o 11:50 |
exelero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
witam mam problem z odnalezieniem softu do E7-00 (626) nowa wersja to 111.40.1511 (111.30.609 wersja która posiadam) produkt code w moim przypadku to (059H0C0) niestety na liście nie znajduje się ten cod do sprawdzenia użyłem NaviFirm Plus 1.7 ( z tego co wyczytałem na forum powinienem mieć taki sam produkt code jaki posiadam w telefonie?)
telefon zakupiony był w salonie Plusa co ciekawe przez Nokia PC Suite otrzymuje informacje ze oprogramowanie jest najnowsze, a z tego co mi wiadomo plus wypuścił już uaktualnienie bo tak poinformowali mnie w komisie gdy napisałem do nich maile z zapytaniem... (czy może ktoś orientuje się dlaczego nie wykrywa nowej wersji do mojej noki?) jeśli napisałem nie w tym temacie co powinienem to sorki |
![]() |
24 Jan 2013, o 12:31 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
najprościej byłoby wgrać czyste oprogramowanie bez brandu.
|
![]() |
24 Jan 2013, o 12:48 |
exelero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a co w związku z tym produkt code? czy mogę ściągnąć z navifirm softa pod inny code?
|
![]() |
24 Jan 2013, o 13:17 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak, ściągnij soft niebrandowany. Product code można zmieniać.
|
![]() |
24 Jan 2013, o 21:59 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To jest S^3 mimo, że wgrasz soft z innym product code, to i tak w telefonie będzie widniał ten fabryczny
|
![]() |
18 Apr 2013, o 18:37 |
greg0016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Nokia\Nokia Care Suite Panowie mam tylko taki folder? coś jest nie tak? źle szukam?
|
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 34 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Artykuły & Poradniki » Zmiana oprogramowania |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)