![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 26 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Pobierz Symbiana Anna |
---|
![]() |
26 Aug 2011, o 22:39 |
MoCks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie robię nigdy Refurbish.
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
26 Aug 2011, o 22:43 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak czy inaczej nadal masz szrota, a nie system. Symbian powinien się skończyć na S60v3 FP2 bo tu jeszcze dobrze sobie radził. To co jest powyżej, to nieporozumienie.
|
![]() |
![]() |
26 Aug 2011, o 22:52 |
Każdy ma swoje zdanie na ten temat.Miałem setki telefonów począwszy od s40, poprzez iPhone'y i wszelkiego rodzaju HTC na WM i Androidzie i co? Wszystko okazało się shitem, totalnym nieporozumieniem. Rooty, hacki sraki aby miec coś konkretnego na telefonie za co nie trzeba płacić. Stać mnie na wykupienie aplikacji w Apple czy Markecie takich jakie mi są potrzebne ale płacąc za telefon ~200-300GBP oczekuję tego, że będzie miał to co ja potrzebuje. Nokia mi to daje i wbijam w to czy jest to Symbian, Maemo, MeeGo czy inne "nieporozumienie". Nigdy nie wyrobiłem certyfikatu do telefonu, bo nigdy go nie potrzebowałem.
Wszystko zależy od potrzeb użytkownika. |
![]() |
![]() |
26 Aug 2011, o 23:08 |
Ale nie miałeś WP, więc nie wiesz co znaczy szybkość i stabilność
![]() |
![]() |
![]() |
26 Aug 2011, o 23:12 |
A kto powiedział, że nie miałem? HTC7 rozbiłem o ścianę...
![]() ![]() I nie przechwalam się gdyby to komuś przyszło do głowy. Pamiętaj, że nigdy, żaden windows czy to Mobile, czy to system operacyjny dla PC, nie będzie stabilny. To taka "zaleta" MS. |
![]() |
![]() |
26 Aug 2011, o 23:20 |
Quote: Pamiętaj, że nigdy, żaden windows czy to Mobile, czy to system operacyjny dla PC, nie będzie stabilny. To taka "zaleta" MS. To raczej ogólniki i przekonanie z przeszłości. Windows 7 i Windows Phone 7 idą w parze. Najlepsze systemy. Quote: A kto powiedział, że nie miałem? HTC7 rozbiłem o ścianę... ![]() HTC to nie Nokia, a Nokia to Nokia. |
![]() |
![]() |
26 Aug 2011, o 23:21 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MoCks wrote: Rooty, hacki sraki aby miec coś konkretnego na telefonie za co nie trzeba płacić No pewnie, a na symbianie wszystko jest tak od razu ![]() |
![]() |
![]() |
26 Aug 2011, o 23:38 |
IuDeX wrote: No pewnie, a na symbianie wszystko jest tak od razu Nie mówię, że wszystko jest od strzała. Pisze względem siebie i swoich potrzeb i wymagań. Wodnik Szuwarek wrote: HTC to nie Nokia, a Nokia to Nokia. J.w. skoro miałem kilkadziesiąt różnych telefonów i wróciłem do Nokii, to coś w niej musi być. Czekałem na odpowiednik N97 ale z wyświetlaczem pojemnościowym - zrobili E7 - zawiodłem się. Bateria ta sama co w N8 a wyświetlacz pożera niesamowite ilości prądu. ![]() |
![]() |
![]() |
26 Aug 2011, o 23:43 |
Dlatego napisałem w innym temacie, że z Windowsem wykończy resztę hołoty z Androidem. Jednak muszą mieć mniej wpadek, bo ostatnie lata to ilość, a nie jakość. Podobno już wyciągnęli wnioski.
|
![]() |
![]() |
27 Aug 2011, o 07:35 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
27 Aug 2011, o 11:04 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bardziej widzę to jako konkretną wojnę między andro i wp7 z fanatycznymi jabłecznikowcami z tyłu.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 26 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)