![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Szkoła |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 22 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Pomoc w wybraniu Szkoły :D |
---|
![]() |
7 May 2011, o 19:08 |
born2die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wodnik Szuwarek, z wyróżnieniem
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
7 May 2011, o 19:17 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shimmy wrote: Tylko na to trzeba mieć pomysł i siłę przebicia. Teraz, w 2011 roku przy ogromnej konkurencji i rozwiniętym marketingu ciężko taki interes utrzymać. Chyba że odłoży niezły kapitał i wydzierzawi budkę firmy typu Teletorium. Oczywiście trzeba dużo szczęścia. Każdy by chciał zarabiać dobrze a znam ludzi co po Politechnice są na bezrobotnym, życie daje kopa. Jeden cham sponsorowany przez rodziców przejdzie szkołę na łapówkach i dostanie robotę w biurze a drugi zacisnie poślady, skonczy liceum i policealne szkoły po czym wyląduje w pośredniaku z niezbyt przyjemnymi wizjami. No niestety, ale w szujowych czasach przyszło nam żyć. Wina wszystkich bezmózgowców zarządzających krajem. Do cywilizowanych państw nam jeszcze daleko. [ Dodano: 7 maja 2011, o 19:17 ] born2die wrote: Wodnik Szuwarek, z wyróżnieniem ![]() Ta z wyróżnieniem ![]() ![]() Co robię? Na zmianę, raz telefony, raz komputery. Jakieś projekty w PHP kiedyś robiłem, gdzie indziej montowałem komputery ![]() Była kiedyś też krótka przygoda w Regenersis, ale przy nędznych zarobkach uciekłem stamtąd. Trzy zmiany i zarobki 2k brutto ![]() ![]() Nie polecam pracować u kogoś, nigdy na tym nie wyjdziecie dobrze ![]() |
![]() |
![]() |
7 May 2011, o 20:05 |
Vavamuffin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aha , wiem mam jeszcze czasu ale do którego mi technikum radzili byś cie pójść chodzi mi o te co podałem wyżej te klasy to do której??:D
[ Komentarz dodany przez: adrian219: 7 maja 2011, o 20:16 ] Nie ma takiego dołączanie spraw niezwiązanych z tematem. |
![]() |
![]() |
7 May 2011, o 20:23 |
A co do technikum to które byście mi doradzili bo nie wiem co mam mówić starszej
![]() • technik elektryk • technik mechanik - obsługa i naprawa pojazdów samochodowych - operator obrabiarek sterowanych numerycznie • technik informatyk • technik ekonomista technikum informatyczne Technik Informatyk Technik-Handlowiec zarządzanie informacja Mówie że mnie interesują telefony komórkowe (zajmuję sie naprawą czasami (kolegom) ![]() To które??:P |
![]() |
![]() |
7 May 2011, o 20:49 |
Operator wózków widłowych, potem Wyższa Szkoła Gotowania na Gazie.
|
![]() |
![]() |
7 May 2011, o 21:11 |
Nie interesuje mnie to
![]() A ty teraz masz własny komis czy prywatny biznes??:D i ilu pracowników masz?? ![]() |
![]() |
![]() |
7 May 2011, o 21:14 |
Toć napisałem już wcześniej
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 22 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Szkoła |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)