Prawo to najgorsze co może być
Marketing to za przeproszeniem gówno, tam idą różowe lale i inne patałachy.
Made wrote:patałachy
Made wrote:, myśl logicznie.
Made wrote:Zgodnie z 52 art. konstytucji mam prawo na wyrażanie swojej opinii, wyraziłem ją, co Ci do tego?
Art. 52.
Każdemu zapewnia się wolność poruszania się po terytorium Rzeczypospolitej Polskiej oraz wyboru miejsca zamieszkania i pobytu.
Każdy może swobodnie opuścić terytorium Rzeczypospolitej Polskiej.
Wolności, o których mowa w ust. 1 i 2, mogą podlegać ograniczeniom określonym w ustawie.
Obywatela polskiego nie można wydalić z kraju ani zakazać mu powrotu do kraju.
Osoba, której pochodzenie polskie zostało stwierdzone zgodnie z ustawą, może osiedlić się na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej na stałe.
Skoro na co Ci wchodzenie w konflikty z ludźmi w życiu codziennym to po co kolidujesz ze mną?
Made wrote:Zgeneralizowałem, gdy np uogólnię, że Niemcy to faszyści, to chyba nie mówię o wszystkich Niemcach?
Made wrote:Ok Ryba, ale słuchaj, Ja wyraziłem swoją opinię zostałem zminusowany, Ja zminusowałem Ciebie za wyrażenie Twej opinii to od razu, że nie słusznie. Oj Rybka
Made wrote:Ty nie cwaniakuj.
Made wrote:Zgodnie z 52 art. konstytucji mam prawo na wyrażanie swojej opinii, wyraziłem ją, co Ci do tego?
Made wrote:@up odnośnie edita
Dobra panowie, teraz każdy, który mnie zminusował niech się tłumaczy (Ryby to osobista sprawa) no chyba, że jak te lemingi, jeden minusuje to od razu wszyscy!
Made wrote:no chyba, że jak te lemingi, jeden minusuje to od razu wszyscy!
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests