Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 1 post ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[6650f] Pomyślny refubrish który nic nie zmienia. |
---|
[6650f] Pomyślny refubrish który nic nie zmienia. | 9 Apr 2012, o 18:22 |
dla_spamu - User 1/1 0
|
Witam wszystkich forumowiczów, napotkałem następujący bardzo dziwny problem z flashowaniem swojej Nokii. Mianowicie postępuję zgodnie ze wszystkimi wskazówkami jakie udało mi się odszukać na forum. Pobrałem sobie Phoenixa i pomyślnie połączyłem go z telefonem, NaviFirmem zassałem wszystkie potrzebne wersje softu itp. itd. Proces flashowania przechodzi bez błędów i kończy się wyświetleniem komunikatu o pomyślnym zakończeniu operacji. Telefon robi reboot, wstaje, pyta o pin i.... uruchamia się tak jakby nic nie zostało w nim zmienione ! o.O Słowem wszystko jest po staremu, tapety zadania z kalendarza, smsy normalnie wszystko. Nokia ta w Polsce była dostępna tylko w Erze, dlatego możliwe że logo ś.p. Ery pojawiające się przy starcie jest jakby na stałe w tym sofcie dostępnym na serwerach Nokii ale nie tłumaczy to braku usunięcia wszystkich zapisanych danych. Problem ten został poruszony w następującym temacie :
nokia-6650d-vt13375.htm lecz pozostał bez odpowiedzi. Bardzo proszę o pomoc, ponieważ chciałbym w końcu nacieszyć się oryginalnym oprogramowaniem które wierze że jest gdzieś dostępne. Na koniec, nie próbowałem wgrywać wersji rumuńskich czy innych, ponieważ w temacie podanym wyżej napisane jest że to i tak nic nie zmienia ( oprócz loga, z Ery na T-mobile ). Pozdrawiam ! RM-400 |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 1 post ] Previous topic | Next topic |
|