Motyw z tłem i tapetą flash(tło zmienia się co jakiś czas). Nie wiem czy motyw będzie działał dla telefonów 5-tej edycji.Niech ktoś sprawdzi(na 7500p nie działa ale ona nie ma fp1)
Sprawdziłem kompletnie temat na mojej Pięć Trzy Dziesięć XM. Temat wydaje się być kompatybilny z s40v5, ikonki w menu są tylko zwykłe, tak samo kalendarz, reszta jest tak jak na s40v6. Tapeta flash też działa poprawnie. Tylko w menu opcji nie widać która linijka jest zaznaczona, wszystko tam jest fioletowe.
Tak, zależy od stanu baterii. Ale dla s40v5 tego motywu nie polecam, ponieważ tło flash odświeża się za każdym wejściem w Galerię, Kartę pamięci etc. Ale dla s40v6 jak najbardziej motyw udany
Agentix wrote:Jest to spowodowane chwilowym wczytywaniem animacji flash. Na s40v6 takiego problemu nie ma, ponieważ ona ma te animacje bezpośrednio w pamięci RAM.
to zatem gdzie s40 v5 trzyma animacje na karcie pamięci? takie rzeczy stawiają wyzwanie procesorowi i ilości wojnego miejsca RAM i gdy spadnie telefon się spowalnia chociaż ja żadnych problemów nie mam na 2700c (ma zapewnie więcej RAMu)