Napisz tutaj, jeśli tylko czegoś szukasz lub masz inną prośbę!
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły.
Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu.
Witam to forum. Tak jak w temacie... szukam takiego programu który jest najlepszy i najbardziej zaufany czyli używany przez wszystkich do odzyskiwania danych z nośników danych jak: "telefony komórkowe". Chciałbym sobie sprawdzić i odzyskać dane.
Wiem że się da odzyskać dane z pamięci telefonu i nawet gdzieś widziałem pewną stronke z takowymi programami ale zgubiłem ją więc dlatego założyłem temat czy ktoś znał jakiś typu program(do fona }
Skoro nie rozumiesz rzeczy które się tu pisze (a to są podstawy podstaw w odzyskiwaniu danych) to nawet się za to nie zabieraj bo spieprzysz bardziej. Jeśli Ci zależy to zleć odzyskanie danych w profesjonalnej firmie.