Napisz tutaj, jeśli tylko czegoś szukasz lub masz inną prośbę!
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły.
Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu.
Strzała . Ostatnio podobają mi się piosenki tego typu
od 1:31 , jeżeli znacie podobne piosenki które dają trochę adrenaliny ( i nadają się do jazdy na BMX ) to wrzucajcie . Bardzo mi zależy . Nie może być to metal bo nie zabardzo przepadam , najlepiej amerykański ROCK .
Ja od siebie dodam: Linkin Park,Green Day,Korn,Papa Roach (szczególnie piosenki:Last Resort,Blood Brothers),rammstein - fever freii (wiem że metal ale też powinna być dobra do jazdy na bmx),Iron Maiden (szczególnie piosenka 666 the number of the beast),The Clash - Guns In Brixton,The Cloud Room - Hey Now Now (z reklamy pepsi powinieneś kojarzyć tą piosenkę moim zdaniem),The Who - Baba O'Riley (Alan Wilkis Remix),Coldplay (polecam całą dyskografię tego zespołu),Hollywood Undead,Iggy Pop. A z polskich to: Luxtorpera,Strachy Na Lachy,Coma.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
A słuchałeś melodic metal ? Ja też mówiłem nigdy metal,ale kumpel mi puścił melodic metal i się zaczęło... ^^ Możesz posłuchać np.: In Flames. A jeszcze LinkinPark,System of a down,serj tankian(wokalista systemu,jak się oddzielił). A jeśli chodzi o przypływ mocy,którego potrzebuje na desce, to ja słucham RAPU ^^ Jeszcze to oblukaj
Jeśli pomogłem daj + Moje telefony: SGH X200 Tuning Nokia 6300 Hacking:)