Napisz tutaj, jeśli tylko czegoś szukasz lub masz inną prośbę!
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły.
Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu.
No więc poszukuję remixu piosenki o w.w. tytule. Kiedyś miałem go na dysku, ale gdzieś mi uciekł . Nadmienię, że nie chodzi mi o tandetne remixy w stylu Trance, które znajdziemy w google... Piosenka była na pewno szybsza niż oryginał oraz było mocniejsze łup łup. Nie wykluczam, że był to remix sygnowany przez Energy2000 ew. Ekwador Manieczki. Kid Q - This Feeling http://kaminiak11.wrzuta.pl/audio/6pick0MK8lY/kid_q_-_this_feeling Piwko + pochwała czeka
Może coś podpowiem, że być może ta nutka to Club mix trwający 6:09. Może akurat sobie coś przypomnisz Tak przy okazji : początek tej nutki mi się najbardziej podoba
kurupt otrzymał za ten post 1 punkty reputacji od 1 użytkowników: