![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Poszukiwania & Prośby |
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły. Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu. |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Bezpieczeństwo] potrzebuje program do szyfrowanych rozmow lub sms |
---|
![]() |
12 Nov 2013, o 18:19 |
qcyk1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak w temacie czy ktoś moglby zapodać taki program, aby rozmowy lub textowe rozmowy były by szyfrowane.
dziekuje |
Last post |
![]() |
![]() |
12 Nov 2013, o 18:53 |
MUsk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chodzi o:
1. lokalne szyfrowanie w telefonie np: hasło na skrzynkę odbiorczą, czy 2. wiadomości mają być szyfrowane hasłem/certyfikatem/kluczem prywatnym w telefonie x, wysłane w zaszyfrowanej postaci do telefonu y i rozszyfrowane na telefonie y po podaniu prawidłowego hasła/klucza publicznego/certyfikatu ? Co do pkt 1. to w swojej c7 o ile się nie mylę możesz zaszyfrować pamięci C: (na c zapisywane są wiadomości) E: i F każdą osobno. W mojej 500 tak mam zrobione ![]() Co do pkt 2. to nie wiem ![]() Sorry, że się powtarzam, ale co do rozmów to chyba jest jakaś appka, ale prawdopodobnie musi być ona zainstalowana na dwóch urządzeniach, rozmowa musi odbywać się poprzez 3g i jest to płatne. Pierwsze ze startpage: Niech ktoś sprostuje jeśli się mylę ![]() PS Nie ten dział ![]() |
Last edited by MUsk on 12 Nov 2013, o 19:17, edited 5 times in total. |
![]() |
![]() |
13 Nov 2013, o 02:05 |
qcyk1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dzięki MUsk wlasnie o takie cos mi chodzi co pisales punkt 2 szyfrowane rozmowy pomiędzy jednym telefonem a drugim tez slyszalem ze cos jest takiego ale wszędzie płatne i to nie malo zadaja za tego typu aplikacje, myslalem ze jest cos dostępnego free
dzięki |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|