A ponoć to ja nie widzę ironii...pawelooss wrote:Widzisz, abym to reszcie ukrywał czy co?
Już nie wymyślaj sobie czort wie co, jak stara baba... Poza tym, chcesz mieć forum dobrze wykonane czy zrobione na odpier... Tak poza tym to czy Ty przypadkiem nie pisałeś aby wytykać błędy bo inaczej być może nie będą znane? Czy mi może się wydaje...?pawelooss wrote:Mierzenie swojej zajebistości w ścisłym wypełnianiu określonych zasad, nawet jesli, to i po trupach i wbrew rozsądkowi, oraz dokładnym opisywaniu wszystkiego, co się da, by nie znaleziono tam czasem jakiejś tam mikroskopijnej nieścisłości, mnie nie kręci. Szkoda życia.
Chcesz informacje o błędach/sugestiach to masz. A jeśli Cię to nie interesuje to nie zawracaj du...
Może aby wiedział, że są tacy "pół-modzi"?Filip wrote:jojo87, ale jakie to będzie miało znaczenie dla szarego użytkownika??
Może i racja ale dlaczego utrudniać tą drogę do poznania...? To ma być jakiś tor przeszkód?SileS wrote:Wiekszośc nowych userów nie obchodzi kto ma Moda itp. A jeśli ktoś już się zaangażuje to po pewnym czasie pozna o co chodzi.