by frycek69 » 14 Sep 2010, o 20:24
Wodnik Szuwarek wrote:Bardziej mu pewnie chodziło o to, że mają to gdzieś.
W/g technika w Regenersis Polska czyli Autoryzowanym Centrum Serwisowym Nokia na Polskę:
"Ingerencja w soft = utrata praw gwarancyjnych, ALE JEST TO PRZYKŁAD MARTWEGO ZAPISU W KARCIE GWARANCYJNEJ, BO NIE JEST ON STOSOWANY!!!"
wlasnie z regenersis wrocil po wymianie plyty glownej
i wrocil z taka plyta glowna ze ludziom złom wciskaja - nie dziala regulacja podswietlenia/czujnik podswietlenia ekranu/klawiatury nie reaguje. Ktos gdzies pisal ze to byla wada jednych z pierwszych plyt glownych.. jesli to prawda, to ja do NOWEGO niedzialajacego tel oddanego do serwisu (nawet nie mialem szansy go wlaczyc, byl nowy w pudelku - martwy) dostalem wlasnie taka plyte. Ja dziekuje za taka "Nokie". Mam 5800 i to jest telefon na ktorego nie moge powiedziec zlego slowa. E52 to dla mnie jakas porazka, naprawde, jeszcze przy takim zalatwianiu sprawy. Poczekam az bedzie soft brandowany z plusa 34.001 albo 51.018 jak myslicie czy to wogole nastapi i kiedy? Wtedy flash i do serwisu. Nie chce zeby mi gware skasowali, ryzyko zawsze jest, przeciez nie zaniose i nie powiem ze wgralem phoenixem a teraz chce reklamowac, a pod imei jest PC z plusa.. porazka.