![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Pomoc Techniczna » [S40] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 44 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[3600s] Próba Wgrywania Oprogramowania |
---|
![]() |
22 Feb 2010, o 00:06 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rafal560 wrote: Przy robieniu zwykłej aktualizacji jak i przez dead flash nie można podłączać ładowarki ![]() ![]() Guzik prawda. Aktualizacja jak i dead bardzo dobrze idzie z podłączoną ładowarka. |
Last post |
![]() |
![]() |
22 Feb 2010, o 00:12 |
Rafal560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wzorowałem się na własnych doświadczeniach z aktualizacją firmware, w moim przypadku robienie aktualizacji z podłączoną ładowarką jest wręcz nie wskazane. (Phoenix podczas aktualizacji miał problemy z połączeniem się z telefonem, po czym soft w telefonie padł)
|
![]() |
![]() |
22 Feb 2010, o 01:27 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: i przez dead flash nie można podłączać ładowarki jak nie można jak zawsze jak stawiam 5200 to podpinam ładowarke w miejscu gdy woła o włączenie telefonu. ![]() |
![]() |
![]() |
22 Feb 2010, o 01:39 |
JA robię tak samo. Więc następnym razem podkreśl , że w twoim przypadku. I dodaj , że można z ładowarka a nie ludziom kit wciskasz
![]() |
![]() |
![]() |
22 Feb 2010, o 21:32 |
PafeuPL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam
No i nie wiem. Mam ściągniętą paczkę softów 7.23 lecz żadnego nie chce uruchomić.... Telefon wogóle się nie włącza.. No ale mniejsza oto. Jak myślicie? Rozebrać go, przeczyścić PINY pod USB, odłączyć ekran. Zostawić samą płytkę główną + baterię. I wtedy go sprubować zflashować? A jak soft dead = zero ładowania tak? |
![]() |
![]() |
22 Feb 2010, o 21:49 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rafal560 wrote: Przy robieniu zwykłej aktualizacji jak i przez dead flash nie można podłączać ładowarki Jak nie jak tak no weź mi to wytłumacz, hę? ![]() [ Dodano: 22 lut 2010, o 20:46 ] PafeuPL wrote: A jak soft dead = zero ładowania tak? A jak masz padniętą baterię to jak przeflashujesz co? Chyba musisz ją naładować najpierw [ Dodano: 22 lut 2010, o 20:49 ] PafeuPL wrote: Jak myślicie? Rozebrać go, przeczyścić PINY pod USB, odłączyć ekran. Zostawić samą płytkę główną + baterię. I wtedy go sprubować zflashować? Po kiego? Jak go znajduje to znaczy że usb jest dobre. Inaczej by było jakby ci nie wyszukiwało telefonu. |
![]() |
![]() |
22 Feb 2010, o 21:57 |
Heh... Czyli muszę znaleść starą ładowarkę do noki [ grube wejście ] dwa kabelki. I podpiąć po 1 i 2 pin tak? 3 pin to masa?
Bo nie wiem jak inaczej mam to naładować ^^ Zapomniałem dodać.... Jak mam fona podłączego pod kompa co jakąś minutę słychać charakterystyczny dźwięk podłączanego/odłączanego sprzętu. I tak w kółko ![]() |
![]() |
![]() |
22 Feb 2010, o 22:01 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PafeuPL wrote: Zapomniałem dodać.... Jak mam fona podłączego pod kompa co jakąś minutę słychać charakterystyczny dźwięk podłączanego/odłączanego sprzętu. I tak w kółko Tak jest. PafeuPL wrote: Heh... Czyli muszę znaleść starą ładowarkę do noki [ grube wejście ] dwa kabelki. I podpiąć po 1 i 2 pin tak? 3 pin to masa? Bo nie wiem jak inaczej mam to naładować ^^ A co nie można normalnie przez wejście ładowarki w walniętym fonie? W sumie to nawet nie wiem. |
![]() |
![]() |
22 Feb 2010, o 22:07 |
_NeedSpeed_ wrote: A co nie można normalnie przez wejście ładowarki w walniętym fonie? W sumie to nawet nie wiem. wtedy się nie naładuje ![]() PafeuPL wrote: Heh... Czyli muszę znaleść starą ładowarkę do noki [ grube wejście ] dwa kabelki. I podpiąć po 1 i 2 pin tak? 3 pin to masa? na baterii będzie napisane jak to jest popodłączane ![]() |
![]() |
![]() |
22 Feb 2010, o 22:39 |
To na noc zostawie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Feb 2010, o 00:10 |
A nie lepiej u jakiegoś kolegi naładować ?
|
![]() |
![]() |
23 Feb 2010, o 13:11 |
PafeuPL wrote: To na noc zostawie na całą noc to o wiele za dużo. baterie w ten sposób powinno się ładować max 3h. przeładować baterie jest bardzo łatwo i bateria przeładowana nadaje się tylko do kosza![]() ![]() SileS wrote: A nie lepiej u jakiegoś kolegi naładować ? a jeśli się nie ma kolego z takim telefonem ![]() |
![]() |
![]() |
23 Feb 2010, o 13:27 |
Quote: a jeśli się nie ma kolego z takim telefonem Teraz to chyba rzadkość , żeby żaden kolega nie miał Nokii. |
![]() |
![]() |
23 Feb 2010, o 18:58 |
![]() |
![]() |
23 Feb 2010, o 21:41 |
w ładowarkach nnokii jest w środku plus a na zewnątrz minus. uważaj, nie zrób zwarcia bo łatwo jest przy takiej małej ładowarce
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 44 posts ] Previous topic | Next topic |
|