Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
chociaż ja bym tak na krótko nie ładował (bo tobie chyba tak chodzi) ładowarka może się przegrzać bo cała moc idzie na baterie a wiadomo bateria do 4v a ładowarka znamionowo 5v ale bez obciążenia wyciąga z 7v.Jak coś to cały czas pod kontrolą i góra półgodziny, powinno spokojnie wystarczyć.
Gązo5, jeśli nie zostawi tego tak na 2 tygodnie to nic się nie stanie sam tak podładowywałem baterie w SXie ehhh co mi wtedy odbiło żeby niesprawdzonym softem flashować niedoładowany na 100% telefon i jeszcze na zajechanej baterii
Słuchajcie, ale mam problem gdyż mianowicie bateria wygląda następująco: No i nie jestem w stanie odpowiednio zahaczyć kabelkami, tak aby rozszeżyło te bolce.... I bateria mi się nie ładuje
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 3 marca 2010, o 15:58 ] (@Up - Doprawdy to straszne i takie niezbędne, że musieliśmy się o tym dowiedzieć. )
Teraz gdy bateria naładowana nie może sterowników zainstalować. Poprostu super....... Instalując sterowniki USB wyskoczyło że Nokia jest podłączona pod kompa, więc jakoś żyje... Ale nie mogę jej postawić..... Masakra. ;/
SileS, chodzi mi oto że wcześniej Mimo urwanego przycisku oprogramowanie zaczęło się wgrywać. Telefon jest wykrywany. Ale się odłącza sam. Nie wiem czemu.......