![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[N85] probem z ngage 2.0 |
---|
![]() |
20 Feb 2011, o 20:56 |
dapon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam zhakowaną nokie n85 najnowszym heloxem2.0
Nie mam bladego pojęcia jak zainstalować brother in the arm na moim fonie Wgrany jest najnowszy soft za pomocą nokia softhware czy jakoś tak . i Jest wgrany taki program jak rompatcher+ Mam w nim takie opcje jak : Installserver_Fp2 open4all Open4All_RP+ i nie wiem co włączyć i w jaki sposób przerzucić tą grę ngage Próbowałem przez pamięć masową ale nie wiem czy dobrze robię Jak narazie jedyna gra która działa w pełni to tetris Błagam o pomoć niech ktoś wytłumaczy jak wgrać brother in the arm uwielbiam tą grę ![]() Ps działał mi również resident evil, ale tylko jako trial a one działał jak marzenie .Jeszcze na najwyższych detalach. |
Last post |
![]() |
![]() |
20 Feb 2011, o 21:46 |
Remix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eee? Gier na n-gage się nie instaluje, tylko wrzuca do folderu na karcie pamięci, i są
![]() |
![]() |
![]() |
20 Feb 2011, o 21:47 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Karta pam.>n-gage
|
![]() |
![]() |
21 Feb 2011, o 14:57 |
dapon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tyle to ja wiem gdzie to wrzucić, tylko zastanawiam się czy w czasie instalacji gry na ngage włączyć jakieś patche ?
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 21 lutego 2011, o 14:04 ] Do instalacji mogą być, przy graniu warto je wyłączać. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)