![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 7 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[N8-00] problem z grami |
---|
![]() |
8 Apr 2014, o 21:27 |
rafas92 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
witam. Nie wiem czy w dobrym dziale pisze jak cos prosze o przeniesienie.
Mój problem polega na tym że w wiekszosci gier ktore mam zainstalowanie( głównie gameloft) np ,,lets golf 2” lub „spiderman” podczas przyjscia sms lub nawet statusu o dostarczeniu wiadomosci podczas gry najzwyczajniej wywala mnie do menu a sama gra albo sie wyłacza albo minimalizuje. Jakie rady co z tym poradzic, chyba ze to nie tylko u mnie taki problem występuje. |
Last post |
![]() |
![]() |
8 Apr 2014, o 22:23 |
rycho2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja nie miałem problemu z grami ale miałem akcję, że po przerabianiu telefonu(tylko na starszym symbianie s 60v3,a nie ^3 - miałem N5530XM) aparat mi nie działał, Jak się okazało 1 z przeróbek nie działała prawidłowo. Przerabiałeś w jakiś sposób telefon? Najprostsze co może pomóc to reset ( tak jak się dzwoni i *#7370# jak dobrze pamiętam,ale wtedy tracisz wszystko co masz-kontakty na telefonie,aplikacje,itd.) tylko nie wiem czy to cokolwiek pomoże.(Więc lepiej jeszcze posłuchaj przedtem innych:P)
|
![]() |
![]() |
9 Apr 2014, o 17:43 |
no były przeróbki systemu. Troche szkoda mi hard reset robic bo wiekszosc gier i aplikacji mam na pamieci masowej zainstalowane a nie za bardzo chce je stracic. Zresztą moje modyfikacje to tylko kinetyczne przewijanie, zmieniona ikona bateri i zasiegu i kilku wodgetów i efekty motywu nowe. To raczej nie powinno wpływu miec na takie zachowanie. Wolal bym uniknac hard reset
|
![]() |
![]() |
9 Apr 2014, o 19:58 |
MUsk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rafas92 wrote: podczas przyjscia sms lub nawet statusu o dostarczeniu wiadomosci podczas gry najzwyczajniej wywala mnie do menu a sama gra albo sie wyłacza albo minimalizuje. Skorzystaj z Notifications killera, nie będziesz miał popupu o smsie, więc nie powinno minimalizować gier. Plik z archiwum wypakuj do: Download/Pobierz: NokiaHacking.pl_NotificationKiller refresh_up_by_MUsk.rar 27 KB |
![]() |
![]() |
9 Apr 2014, o 21:11 |
dasz rade to wrzucic na inny serwer? na tym tylko wurzuca mi jakas durna reklame o zrobieniu aktualizacji przeglądarki internetowej. najlepiej zeby dało sie pobrac przez telefon bo komp ledwo mi ciągnie ostatnio...
![]() |
![]() |
![]() |
9 Apr 2014, o 21:40 |
MUsk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last edited by MUsk on 9 Apr 2014, o 21:41, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
9 Apr 2014, o 22:30 |
fakt. Belka z powiadomieniem o nowym sms sie nie pokazuje co nie zmienia faktu ze gry dalej wywala do pulpitu pi sms. Co dziwne mam zainstalowana opere mobile i podczas korzystania z niej nie wywala po sms. Sprawdzilem inne gry jakie mam. Asphalta 6 tez nie wywala po po przyjsciu sms. Lets golf2 minimalizuje tylko ale za to sims3 albo zminimalizuje albo wyłaczy calkiem
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 7 posts ] Previous topic | Next topic |
|