Cześć.Włączam aplikacje internet i jest konflikt aplikacji.Wie ktoś jak wrócić tą aplikację do poprzedniej wersji ?Mam nokie asha 302.Wiem ,że był tam podobny temat , tylko z tamtego postu nic nie wiedziałem.
[ Dodano: 29 paź 2012, o 20:11 ] W sprawie komunikatu to gdy chce włączyć aplikacje wyskakuję konflikt aplikacji pokazać? klikam tak to pokazuję się lista programów,która ma konflikt.Później z telefonem nic nie mogę zrobić.Musze zresetować.
[ Dodano: 30 paź 2012, o 17:21 ] Nie ma żadnych dublujących się aplikacji.
Pobierz sobie opera mini w javie i będziesz miał problem rozwiązany nie korzystaj ze standardowej przeglądarki
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Zawsze możesz wgrać na nowo softa poprzez Ovi suite lub phoenix.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs