![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Sony & Sony Ericsson |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 8 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[W200i] Problem z komuinkacją z PC i sterownikami USB. |
---|
![]() |
17 Nov 2009, o 18:10 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam taki kłopot. Otóż kolega dał mi sony ericssona w200i do zrobienia (flash menu i sterowniki dzwięku). I problem mam z skomunikowaniem telefonu z XS++ . Podłączam telefon w wduszonym 'c' pod USB, klikam connect, czekam i nic. Tylko taki błąd "Error: Cannot open phone communication port". Nic nie sapie o sterownikach ani nic. Prosię o pomoc.
![]() |
Last edited by _NeedSpeed_ on 1 Jan 1970, o 02:00, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
17 Nov 2009, o 18:16 |
adrian-93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XS++, zbytnio tego nie zrobisz, polecam Ci SeTool2 1.08 lite. A jeśli w telefonie wgrane jest oprogramowanie z CiD53 nie ruszysz go niczym innym niż FAR
|
![]() |
![]() |
17 Nov 2009, o 18:23 |
dobra wstukałem kombinację *>*<<*<* ale nie idzie poznać gdzie jest CID.
![]() |
![]() |
![]() |
17 Nov 2009, o 18:32 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_ wrote: dobra wstukałem kombinację *>*<<*<* ale nie idzie poznać gdzie jest CID. ![]() to tylko na w800. nie masz sterow usb flash |
![]() |
![]() |
17 Nov 2009, o 18:48 |
maciekbronkz wrote: nie masz sterow usb flash okk, zainstalowane, ale problem występuje nadal ![]() [ Dodano: 2009-11-17, 18:14 ] dobra problem rozwiązany. ![]() |
![]() |
![]() |
20 Nov 2009, o 21:07 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrianku wrote: XS++, zbytnio tego nie zrobisz, polecam Ci SeTool2 1.08 lite. A jeśli w telefonie wgrane jest oprogramowanie z CiD53 nie ruszysz go niczym innym niż FAR czemu polecasz starą wersję setoola? Najnowsza jest 1.11 [ Dodano: 2009-11-20, 20:07 ] _NeedSpeed_, CID'a rozpoznasz po podłączeniu z C telefonu do setoola i kliknieciu identify |
![]() |
![]() |
21 Nov 2009, o 11:07 |
Mnie chodziło o to na szybkiego jak wgrać stery dzwięku w XS++, i nie mogłem wykryć telefonu w nim i się pytałem ale poradziłem sobie z tym.
|
![]() |
![]() |
21 Nov 2009, o 15:47 |
adrian-93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kamil_amil wrote: adrianku napisał/a: ponieważ robiłem w200i tą wersją, wiem że jest 1.11 już dawniej z niej korzystałem w celu postawienia v630i, ale nie byłem pewny czy 1.11 da radę poruszyć w200i, więc wolałem polecić sprawdzony na własnym doświadczeniu programXS++, zbytnio tego nie zrobisz, polecam Ci SeTool2 1.08 lite. A jeśli w telefonie wgrane jest oprogramowanie z CiD53 nie ruszysz go niczym innym niż FAR czemu polecasz starą wersję setoola? Najnowsza jest 1.11 |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 8 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Sony & Sony Ericsson |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)