[3110c] Problem z MD-8.

Dyskusje o urządzeniach współpracujących z telefonami.

Post by _NeedSpeed_ » 1 Oct 2009, o 19:05

Otóż mam problem z moimi głośniczkami. Gdy dam głośność na max to gra tylko jeden głośnik (czasami tylko lewy, a czasami prawy). Wszystko wraca do normy gdy wymienię baterie, lub zmniejsze basy i soprany. Czy to tylko jakieś zabezpieczenie ze strony nokii czy usterka?

P.S. ok. 1 tydzień temu kupiłem nowe baterie i powinno być w nich jeszcze ok. połowa mocy.
_NeedSpeed_ Male
Pozytywnie zakręcony!
Junior Admin

User avatar
 
Offline
 
Telefon: RM-596 | SM-J710
Soft: 111.040.1511 | 6.0.1
Operator: Virgin Mobile
Age: 23
Location: Podkarpacie!

Joined: 27 Apr 2009
Online: 192d 8h 43m 55s
Posts: 4929Topics: 227
Reputation point: 5465
    Windows XP Opera

Post by adam111 » 27 kwi 2009, o 00:00

BoTs RoX! :D
adam111 Mężczyzna
Oddajcie mi cześć!
50%

Avatar użytkownika
 
Online
 
Telefon: Nokia 3110c
Soft: v. 05.50
Operator: -----

Joined: 30 mar 2009
Online:
Posts:    •  Topics:  
    Ubuntu  Firefox

Post by Tomi1134 » 1 Oct 2009, o 19:17

Pewnie jak je rozkręcałeś to coś schrzaniłeś ;D
albo jest membrana uszkodzona, albo coś (jakiś plastik albo metal) wpadło, albo jakieś zwarcie.
konec moich propozycji ;)
Niech moc będzie z tobą ;P
Tomi1134 Male
stay tuned
Friend

User avatar
 
Offline
 
Telefon: i5510
Operator: Orange
Age: 21

Joined: 15 Jul 2009
Online: 48d 5h 12m 9s
Posts: 473Topics: 17
Reputation point: 1117
    Windows XP Chrome

Post by sto1p » 1 Oct 2009, o 20:34

A może chodzi o napięcie
~~Nokia~~
3110c
Image
Image
Image
Image
sto1p Male
Best Frendz Squad Elite
60%

User avatar
 
Offline
 
Telefon: E52&3110cTuning
Soft: v081.003/v07.21
Operator: Plus
Age: 27

Joined: 24 Sep 2009
Online: 7d 5h 12m 12s
Posts: 239Topics: 19
Reputation point: 321
    Windows XP Firefox

Post by ZiomalMarcin » 1 Oct 2009, o 21:31

Również tak mam. Jeżeli głośniki żrą za dużo prądu - jeden z nich przestaje grać. Dzieje się to przy słabej baterii lub dość już użytej. ;]
Paralotnie i nie tylko - Mój kanał na YT
Image
Lipiec 1992 - 2.0 ABT (90 HP) + LPG
ZiomalMarcin Male
Show must go on!
Junior Admin

User avatar
 
Offline
 
Telefon: Samsung Galaxy Note 3 | N9005
Soft: Android 6.0.1 | S7 Edge + Note 7 Port
Operator: Heyah
Age: 26
Location: Polska

Joined: 7 Mar 2009
Online: 201d 4h 29m 34s
Posts: 4619Topics: 121
Reputation point: 6376
    Windows 7 Firefox

Post by _NeedSpeed_ » 2 Oct 2009, o 14:11

aha czyli to normalne zjawisko chyba :D

P.S. ZiomalMarcin, też masz md-8? :>
Last edited by _NeedSpeed_ on 24 Oct 2009, o 16:10, edited 1 time in total.
Nokia N8-00 Dark Grey | Nokia AD-54 + Sony Ericsson HPM-70 | Nokia CA-75U | Nokia CA-156 | Nokia CA-157 | Nokia MD-8
_NeedSpeed_ Male
Pozytywnie zakręcony!
Junior Admin

User avatar
 
Offline
 
Telefon: RM-596 | SM-J710
Soft: 111.040.1511 | 6.0.1
Operator: Virgin Mobile
Age: 23
Location: Podkarpacie!

Joined: 27 Apr 2009
Online: 192d 8h 43m 55s
Posts: 4929Topics: 227
Reputation point: 5465
    Windows XP Opera

Post by ZiomalMarcin » 2 Oct 2009, o 16:02

Typ sprawdzisz pod bateriami ;) (jest taka naklejka). :D
Paralotnie i nie tylko - Mój kanał na YT
Image
Lipiec 1992 - 2.0 ABT (90 HP) + LPG
ZiomalMarcin Male
Show must go on!
Junior Admin

User avatar
 
Offline
 
Telefon: Samsung Galaxy Note 3 | N9005
Soft: Android 6.0.1 | S7 Edge + Note 7 Port
Operator: Heyah
Age: 26
Location: Polska

Joined: 7 Mar 2009
Online: 201d 4h 29m 34s
Posts: 4619Topics: 121
Reputation point: 6376
    Windows 7 Firefox

Post by _NeedSpeed_ » 2 Oct 2009, o 17:40

Ja pierdoza pomyłka :DD chodziło mi o to czy ty masz md-8 :facepalm: :wall:
Nokia N8-00 Dark Grey | Nokia AD-54 + Sony Ericsson HPM-70 | Nokia CA-75U | Nokia CA-156 | Nokia CA-157 | Nokia MD-8
_NeedSpeed_ Male
Pozytywnie zakręcony!
Junior Admin

User avatar
 
Offline
 
Telefon: RM-596 | SM-J710
Soft: 111.040.1511 | 6.0.1
Operator: Virgin Mobile
Age: 23
Location: Podkarpacie!

Joined: 27 Apr 2009
Online: 192d 8h 43m 55s
Posts: 4929Topics: 227
Reputation point: 5465
    Windows XP Opera

Post by ZiomalMarcin » 2 Oct 2009, o 20:41

Tak. ;]
Paralotnie i nie tylko - Mój kanał na YT
Image
Lipiec 1992 - 2.0 ABT (90 HP) + LPG
ZiomalMarcin Male
Show must go on!
Junior Admin

User avatar
 
Offline
 
Telefon: Samsung Galaxy Note 3 | N9005
Soft: Android 6.0.1 | S7 Edge + Note 7 Port
Operator: Heyah
Age: 26
Location: Polska

Joined: 7 Mar 2009
Online: 201d 4h 29m 34s
Posts: 4619Topics: 121
Reputation point: 6376
    Windows 7 Firefox

Post by slepy9393 » 22 Jan 2010, o 21:49

Pewnie coś z bateriami ale md-8 są zasilanie z 3 baterie ale w układzie 1,5V z jednego ogniwa i 4,5v z wszystkich :d
chciałem zmostkować wzmacniacz (4razy więcej mocy ) w nich ale na takie coś się nadkolem :/Ale jak coś wymyśle to napisze
Image
slepy9393 Male
40%

User avatar
 
Offline
 
Telefon: X2
Soft: [4.90] Czysty
Operator: Plus
Age: 24
Location: Białystok

Joined: 1 Jun 2009
Online: 4d 15h 40m 19s
Posts: 110Topics: 19
Reputation point: 77
    Linux Chrome

Post by SileS » 23 Jan 2010, o 12:30

A ja myślę , że gdy głośniki żrą za dużo prądu 1 z nich się wyłącza po to aby baterie tak szybko nie padły.
SileS Male
Friend

User avatar
 
Offline
 
Telefon: 58oo XM/311oc XM
Soft: V60.0.003/7.21
Operator: Orange
Age: 28
Location: Tomaszów Mazowiecki

Joined: 27 Apr 2009
Online: 35d 22h 9m 8s
Posts: 1684Topics: 27
Reputation point: 1055
    Windows XP Firefox

Post by Mistrzunio94 » 23 Jan 2010, o 13:38

Ja mam tak samo...jak wymienie baterie problem znika . Pozdro.
Image
[Image
Image
Mistrzunio94 Male
dawniej kamil_amil ;]
Friend

User avatar
 
Offline
 
Telefon: Samsung Galaxy Mini 2
Soft: Android 2.3.6
Operator: Plus
Age: 24
Location: Popowo Kościelne

Joined: 19 Oct 2009
Online: 41d 4h 24m 7s
Posts: 1184Topics: 276
Reputation point: 668
    Windows XP Chrome


Return to [S40] Akcesoria

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest