[735] Problem z monopodem.

Dyskusje o urządzeniach współpracujących z telefonami.

Post by Yamii » 16 Jul 2015, o 11:03

Witam! Ostatnio zakupiłem monopod (http://eltec.pl/images/foto/serwer/akcesoria/gpxx_1.JPG). Kiedy podłączyłem go do mojej Nokii Lumii 735 wcisnąłem przycisk aby wykonać zdjęcie, lecz telefon zaczął się podgłaśniać zamiast wykonywać zdjęcia. Wie ktoś jak to naprawić?
Yamii Male
0%
 
Offline
 
Telefon: Noka Lumia 735
Operator: Orange

Joined: 16 Jul 2015
Online: 20m 20s
Posts: 1Topics: 1
Reputation point: 0
    Windows 7 Chrome

Post by adam111 » 27 kwi 2009, o 00:00

BoTs RoX! :D
adam111 Mężczyzna
Oddajcie mi cześć!
50%

Avatar użytkownika
 
Online
 
Telefon: Nokia 3110c
Soft: v. 05.50
Operator: -----

Joined: 30 mar 2009
Online:
Posts:    •  Topics:  
    Ubuntu  Firefox

Post by nemo333 » 16 Jul 2015, o 11:31

Zmien telefon albo akcesorium, to nie Android ze wszystko dopasujesz do siebie aplikacja albo modyfikacja.
Image
nemo333 Male
fb.com/nemowaKK
Sponsor

User avatar
 
Offline
 
Telefon: BlackBerry Curve 9320
Operator: ----------

Joined: 26 Jun 2009
Online: 433d 20h 50m 45s
Posts: 8948Topics: 96
Reputation point: 6398
    Android Opera

Post by Vipe » 16 Jul 2015, o 20:53

Z tym jest różnie:
Moto g kumpla- robi zdjęcie
mój Nex 4- łapie ostrość
G2 kumpla- zoom
Także no XD
Image
Rockboxed iPod 5.5G + Sennheiser CX280 <3
Vipe Male
Friend

User avatar
 
Offline
 
Telefon: Dżijo
Soft: Jellaxy cm10
Operator: Play
Age: 21
Location: Oświęcim

Joined: 28 Dec 2009
Online: 175d 21h 53m 43s
Posts: 1303Topics: 61
Reputation point: 1244
    Android Chrome


Return to [WIN] Akcesoria

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests