![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Pomoc Techniczna » [S40] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 23 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[7230] Problem z odpaleniem telefonu. |
---|
![]() |
10 Jan 2012, o 16:41 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaczkof wrote: Dziecko: dziecko to se możesz mówić do swojego bachora w wózkuKaczkof wrote: 1. Nie dyskutuj bo za młody jesteś... Czytałem i znam problem, przerabiałem go przy stawianiu C5-00, tak samo jak i parenaście innych osób na forum. 2. Naucz się czytać. Czekam na wypowiedź kogoś ogarniętego. Kaczkof wrote: Jesteście rówieśnikami. Nie wiek czyni człowieka dorosłego i odpowiedzialnego ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
10 Jan 2012, o 17:06 |
Kaczkof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
10 Jan 2012, o 17:14 |
delirein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ten dalej swoje...
|
![]() |
![]() |
10 Jan 2012, o 17:20 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie znamy innej metody poza przedstawionymi w temacie.
|
![]() |
![]() |
10 Jan 2012, o 20:47 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czekaj, oczekujesz pomocy, dostajesz ją, uważasz, że jest nieprawidłowa - zamiast ją grzecznie odrzucić i wytłumaczyć dlaczego nie chcesz tak zrobić to wyzywasz kogoś od dzieci i uważasz, że bierzemy Cię za debila. My chcemy pomóc, staramy się to robić tak, żeby każdy zrozumiał. Nie chcemy ludzi "ośmieszać", chcemy żeby każdy wyszedł stąd zadowolony.
Wiek nie świadczy o inteligencji. |
![]() |
![]() |
10 Jan 2012, o 21:06 |
darkrose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wszedłem tu bo zainteresował mnie temat, ale po przeczytaniu komentarzy Kaczkof'a krew mnie zalewa! Jak można być tak upośledzoną osobą?! Uważasz, że wiek decyduje o umiejętnościach i wiedzy? ^^ To gratulacje! Po prostu nie możesz przeżyć tego, że ten 15 wie więcej od ciebie w dziedzinie telefonów.
Sory, ale musiałem to napisać bo koleś porządnie mnie ..... [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 10 stycznia 2012, o 20:05 ] Hamuj się, ostrzeżenie ustne. Przepraszam. ; * |
![]() |
![]() |
10 Jan 2012, o 22:05 |
Kaczkof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219 wrote: Czekaj, oczekujesz pomocy, dostajesz ją, uważasz, że jest nieprawidłowa - zamiast ją grzecznie odrzucić i wytłumaczyć dlaczego nie chcesz tak zrobić to wyzywasz kogoś od dzieci i uważasz, że bierzemy Cię za debila. My chcemy pomóc, staramy się to robić tak, żeby każdy zrozumiał. Nie chcemy ludzi "ośmieszać", chcemy żeby każdy wyszedł stąd zadowolony. Wiek nie świadczy o inteligencji. Pomoc była nieprawidłowa, napisałem ładnie że nic z tego, ale inni zaczęli się upierać ŻE MA DZIAŁAĆ I CH*J. Wytłumaczyłem dlaczego, ale NIE! WY WIECIE LEPIEJ BO MACIE TELEFON PRZED SOBĄ! Wyzywam od dzieci? No to za***iste wyzwisko. -Ej ty... -Co? -Jesteś dziecko! -OOO NIEEE, POWIEM MAMIE. Nie wiem ile wynosi wasze IQ, ale jeśli według was nazwanie 15-letniego gościa dzieckiem to wyzwisko, to nawet nie chce mi się na ten temat rozwodzić. darkrose wrote: Wszedłem tu bo zainteresował mnie temat, ale po przeczytaniu komentarzy Kaczkof'a krew mnie zalewa! Jak można być tak upośledzoną osobą?! Uważasz, że wiek decyduje o umiejętnościach i wiedzy? ^^ To gratulacje! Po prostu nie możesz przeżyć tego, że ten 15 wie więcej od ciebie w dziedzinie telefonów. Sory, ale musiałem to napisać bo koleś porządnie mnie ..... [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 10 stycznia 2012, o 20:05 ] Hamuj się, ostrzeżenie ustne. Przepraszam. ; * Tak, to 15-letnie dziecko wie więcej ode mnie... CIEKAWE CZEMU NIE POWIEDZIAŁ MI JAK NAPRAWIĆ TELEFON. Dzięki za nazwanie mnie upośledzoną osobą. Najdziwniejsze jest to, że zamiast przeprosić mnie to przeprosiłeś moda. ![]() I NA KONIEC: Naprawiłem telefon bez flashowania, ale nie powiem wam jak, bo przecież 15-letnie dziecko wie lepiej o de mnie i nie mogę tego przeboleć. Dzięki wszystkim za fatygę. |
![]() |
![]() |
11 Jan 2012, o 22:16 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proszę bardzo. Życzę powodzenia, gdy będziesz chciał naprawić jakiś model - a przepraszam, znasz się na telefonach, flashujesz telefon NSU. Brawo.
A no i skoro jesteś na tyle dorosły, żeby zadać pytanie na forum to udowodniłbyś, że jesteś po prostu mądrzejszy od bandy 15 letnich trolli i powiedział rozwiązanie problemu. Ale ty nie. Tak się zachowuje odpowiedzialna osoba starsza. Brawo x2. Jeśli chodzi o dziecko, z Twojego punktu widzenia, to tak nazwiesz osobę do 10 roku życia. No i warto wspomieć, że każdy jest dzieckiem dla swoich rodziców. ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 23 posts ] Previous topic | Next topic |
|