![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 11 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[N97] Problem z softem potrzebna pomoc i dyskusja nad N97 |
---|
![]() |
18 Aug 2010, o 08:17 |
Srebro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam bardzo serdecznie !! choć temat podobny do innych mój troszkę się różni.
Mianowicie z wycieczki do CHIN ![]() ![]() ![]() ale prosze wstrzymajcie sie jeszcze ![]() Staram sie rozgryźć co by tu zrobić i jak rozszyfrować ten telefon !! Napis pod Baterią Nokia Corporation FCCID-QWRM-505 CODE-0586302 ITD Co różni ten telefon od podrub typu NOKLA itp ? WAGA ! 1 Karta Sim czy Brak TV w telefonie ![]() Zastanawiam sie czy nie jest to wina okrojonego softu lub jakiegos lipnego softu.... sprawdzając stan pamięci w telefonie pisze ze jest 32GB a wolne 31GB z czego ta pamiec jest niedostepna ;/ stad moje podejrzenia dotyczące softu. naprawdę nie wiem co robić może mi poradzicie ? wgranie sofciku ? lub jakieś flashowanie czy inne czary mary !! ![]() ![]() HAWGH !! Srebro. |
Last post |
![]() |
![]() |
18 Aug 2010, o 11:49 |
jak wpisalem *#0000# wyskoczylo to
Nokia N97 32GB {Version} MAUI.09A.W09.24.MP.V3 [BRANCH] 09A AAA25_09A1A BUILD: BUILD_NO SERIAL#: MT012345678901234567 i build time 2010/06/04 to wszystko co sie pojawiło jak te komendę wklepałem ... No panowie Tęgie głowy ![]() ![]() ![]() To teraz tak podłaczam kabel USB i nic na telefonie sie nie pokazuje zadnej informacji jak przy innych nokiach tj normalnie mialem wybor np pamiec masowa czy PC suite ... a tu nic wyskakuje tylko info USB cos tam i nic nie moge kliknac i laduje baterie a PC pokazuje ze mam pamiec zewnetrzna o pojemnosci 500kb ! XD hehe jakies pomysly ? |
![]() |
![]() |
18 Aug 2010, o 11:57 |
Więc idąc za solidna rada szanownego Wodnika sciagam Phoenixa i zobaczymy co z tego wyniknie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
18 Aug 2010, o 12:07 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Aug 2010, o 19:51 |
BJ1985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
witam mam identyczny problem jak kolega który założył temat również posiadam n97 z chin .jezeli ktos rozwiaze ten problem to prosil bym o napisanie w temaci o co chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
23 Aug 2010, o 21:27 |
Próbowałem wszystkiego co proponował szuwarek i niestety nic nie wypalilo phenix nie widzi telefonu na wylaczonym nie wgrywa softu .... masakra ;// jakies inne pomysly ?
|
![]() |
![]() |
23 Aug 2010, o 23:20 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co z tego, że wyświetla się RM-505? Równie dobrze mogłoby być napisane Made in Zaginiona Atlantyda. To chińska komórka z chińskim softem, do której nie wgrasz tego od Nokii... MOŻE w którymś komisie będą mieli spolszczony.
|
![]() |
![]() |
2 Dec 2010, o 21:46 |
piter13dk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam. Ja też posiadam nokie n97 z chin i mam problem bo nie wiem jaki profil transmisji danych mam wybrać jak podłącze kabel USB, pokazują mi się opcje:Urządzenia masowego magazynowania; Port COM; PictBridge; i puste pole. Który z tych profil mam wybrać żeby phoneix widział telefon?? Posiadam instalke softu N97 (RM-506) Major 22.1.112 v7 (China).
|
![]() |
![]() |
13 Dec 2010, o 21:39 |
AraS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam ten sam problem pomocy !
|
![]() |
![]() |
1 Feb 2011, o 18:58 |
dareix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.
Jestem nowy na forum. Zostałem właścicielem nowej n97 mini, która okazała się chińską podróbką. Pytałem w kilku komisach, czy zainstalują mi polskie oprogramowanie i zgodnie odpowiadali, że za podróby się nie biorą. Czy naprawdę nie ma żadnej mozliwości wgrania do "chińczyka" dobrego oprogramowania???? Może ktoś to potrafi?????????? ![]() |
![]() |
![]() |
1 Feb 2011, o 21:40 |
Remix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forum nie wspiera "chinoli"
![]() A tak na poważnie, ten temat już był kilka razy przerabiany. Najlepiej będzie, jak się z nim zapoznasz osobiście ![]() tv-n99i-polskie-oprogramowanie-vt12951.htm |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 11 posts ] Previous topic | Next topic |
|