Mam problem z wysyłaniem esemesów z 36i6 do plusa. Słychać w głośnikach że chce wysyłać ale zaraz pojawia się komunikat "wysyłanie nieudane tym razem", tak jest już od rana. Telefon - Nokia 3310. W opcjach nic nie grzebałem, 5 groszy na koncie, esy nielimitesy wykupione.
Nokia N8-00 Dark Grey | Nokia AD-54 + Sony Ericsson HPM-70 | Nokia CA-75U | Nokia CA-156 | Nokia CA-157 | Nokia MD-8
Sprawdz moze jeszcze raz czy masz aby te darmowe sms (do wszystkich sieci?) bo ja taki komunikat mam jak kasy nie mam. Załaduj moze to konto chociaż za 1 zł (przez internet) i sprawdz.
Jak pomogłem naciśnijto nic nie kosztuje, a na pewno motywuje
Proponuję sprawdzić aparat drugiej osoby. Lub doladować konto za chociazby 1zł i sprawdzic. Albo wyklucz najpierw twoja wine i wysli sms do innego oparatora czy dojdzie. Innego rozwiązania nie widze , skoro rano działało a teraz nie.
[ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 18 marca 2011, o 21:27 ] Rano już nie działało bo chciałem wysłać, więc wyłączyłem i rzuciłem do szuflady.
Jak pomogłem naciśnijto nic nie kosztuje, a na pewno motywuje
_NeedSpeed_, Wczoraj mi koleżanka nie odpisywała i jej w sumie nie wierzyłem, że taki problem ma. Z plusa do 36i6 (do mnie) nie mogła wysłać co mi nawet pokazała przed kamerką na skype. Dziwne to. Na inny mój numer też z 36i6 sms normalnie poszedł. Coś mają z tą siecią.