![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Hardware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 8 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[C5-00] Problem z zasięgiem po lekkim przygnieceniu |
---|
![]() |
19 Aug 2013, o 13:56 |
djgspee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A więc witam... Nowy jestem jak widać. Ale przejdę do rzeczy:
A więc dziś (pon) jechałem sobie z chińską zupą z nokią do domu. Wracam zauważyłem że nie zablokowałem klawiatury i się powłączało parę rzeczy, wyłączyłem je ale teraz w domu nie łapie zasięgu ani 3g ani gprs zasięg czegokolwiek jest dopiero wtedy gdy wyjdę na balkon. Było trochę napięcie kieszeni na zupę chińską i na telefon... Jest jakaś możliwość żebym sam to naprawił? Bo to jest kolegi telelefon a chciałbym go oddać sprawnego. Liczę na pomoc z góry dzięki. |
Last post |
![]() |
![]() |
19 Aug 2013, o 14:59 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Raczej pogieta plyta albo pekniete jakies uklady na plycie ktora w C5 jest dosc delikatna. Raczej tylko serwis cos pomoze. Chyba ze masz szczescie i tylko antena wymaga poprawienia stykow.
|
![]() |
![]() |
19 Aug 2013, o 16:49 |
jak je poprawić? Czy trzeba rozbierać cały telefon?
|
![]() |
![]() |
19 Aug 2013, o 17:23 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak. Ale nie sądzę żeby to coś dało.
|
![]() |
![]() |
20 Aug 2013, o 21:58 |
aha! Najmocniej przepraszam w tym samym dniu [19 sie.] orange przeprowadziło modernizację w nowej hucie... I teraz mam 4x lepszy zasięg niż kiedykolwiek wcześniej. Teraz mam 3,5g w pomieszczeniu! Xd
jednak nokia to inna jakość robią pancerne telefony. Bo ta c5 moja to stan obudowy tragiczny a mimo kilku upadków dalej w pełni sprawny. Mimo dzięki że się staraliście. [ Dodano: 20 sie 2013, o 21:58 ] a jeszcze jedno. Nie chcę spamić forum więc tutaj napiszę: co zrobić żeby Galeria odczytywała obrazki i filmiki z karty pamięci? No bo z telefonu reaguje z folderu zdjęcia ale na karcie już nie. I jeszcze jedno: mam parę zdjęć które są jakby uszkodzone i się ich usunąć nie da. Po wciśnięciu usuń wyskakuje komunikat Ogólny: Błąd systemu... Co zrobić? |
![]() |
![]() |
20 Aug 2013, o 22:12 |
adrian72411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na pc usuń jeśli masz je na karcie pamięci to przez adapter a jak nie masz adaptera podepnij pod pc kablem usb jako pamieć masowa
|
![]() |
![]() |
20 Aug 2013, o 23:18 |
no właśnie te uszkodzone fotki są na telefonie a pecet mi nie wykrywa tela... Tylko karte pamięci... A z tą galerią... Jest jakiś sposób?
|
![]() |
![]() |
20 Aug 2013, o 23:29 |
adrian72411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a masz zainstalowane pc suite? mi nokie wykrywało jako c i e c wewnetrzna pamieć w moj komputer poawia się taka iokonka nokia broswer jakos tak nie pamietam juz:) i mialem dostep do zdjęć z telefonu
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 8 posts ] Previous topic | Next topic |
|