![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Komputery » Internet |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 20 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
problem ze sciaganiem przez przegladarki.... |
---|
![]() |
19 May 2011, o 18:17 |
RED ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odrazu na poczatku prosze o nie usuwanie tematu..... 4 dni juz szukam na necie i nie umiem nic takiego znalesc....
gdy wlacze np opere to wszystko fajnie chodzi ale jak dam by sciagnac jakis plik np film z chomikuj.pl to po ok 15 min wyskakuje mi blad i wylacza opere. tak samo jest z mozilla tylko ze dochodzi jeszcze ze wywala error jak nacisne na krzyzyk by wylaczyc mozille... prosze nie usuwajcie tego tematu i o szybka odpowiedz tez prosze, reinstal przegladarek robilme, czyszczenie rejestru i naprawa itd tez..... net mam sprawny bo torrenty przez Utorent normalnie sie da sciagac bez problemow..... pozdrawiam |
Last post |
![]() |
![]() |
21 May 2011, o 12:56 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tylko , że torrenty możesz za pauzować a mała przerwa internetu w czasie ściągania przez przeglądarkę z takiego serwera jak chomikuj tak się właśnie kończy.
|
![]() |
![]() |
21 May 2011, o 16:54 |
no tak ale mi nie przerywa neta. przegladarka podczas sciagania dostaje error
|
![]() |
![]() |
21 May 2011, o 19:28 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ściąga na dysk, na którym skończyło się miejsce? Tylko to jest jeszcze możliwe.
|
![]() |
![]() |
21 May 2011, o 20:20 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RED, może byś pokazał ten error.. Skąd mamy wiedzieć co ona tam się pluje?
![]() |
![]() |
![]() |
27 May 2011, o 19:14 |
wiec tak, dysk ma jeszcze ok 15 gb wolnego miejsca, neta mi nie zrywa, error podam jak kolejny raz padnie
![]() [ Dodano: 22 maja 2011, o 09:41 ] [ Dodano: 22 maja 2011, o 09:45 ] http://chomikuj.pl/xpundekx w pliki "raport" w folderze "dokumenty" jest napisany ten error [ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 22 maja 2011, o 10:28 ] ![]() Nie mam konta na chomiku, nie pomogę ci. [ Dodano: 22 maja 2011, o 10:53 ] nie trzeba miec konta, male pliki da sie pobrac i bez konta [ Dodano: 22 maja 2011, o 10:58 ] http://www.speedyshare.com/files/28579776/raport.doc prosze bardzo ![]() [ Dodano: 24 maja 2011, o 10:45 ] i jak? wie ktos co winne lub jak zaradzic temu? reinstal systemu nie wchodzi w gre bo: 1. nie dostalem klucza przy zakupie 2. nie mam gdzie zgrac prawie 40 gb fotek i 160 gb muzy [ Dodano: 27 maja 2011, o 11:50 ] ?? [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 27 maja 2011, o 18:19 ] Raczej nie, ten raport to dla zawodowców. ![]() [ Dodano: 27 maja 2011, o 19:14 ] no szkoda ale i tak dzieki za czas ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
27 May 2011, o 23:15 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Błąd nie wysłaj?
|
![]() |
![]() |
28 May 2011, o 09:42 |
raz wyslalem raport, a przy kolejnych razach juz nie
|
![]() |
![]() |
28 May 2011, o 13:28 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poskanuj antywirem. NIE AVASTEM. Ale w sumie jak widze to i z tym bedziesz miec problemy
![]() |
![]() |
![]() |
28 May 2011, o 14:11 |
shaken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z jakiego oprogramowania antywirusowego korzystasz? Zobacz czy np. firewall nie blokuje pobierania.
Czy próbowałeś ściągać inne pliki przez przeglądarkę? np. z serwerów dobreprogramy.pl, filesonic.com? Spróbuj zmienić docelowe miejsce zapisywania pobieranych plików, np. na inną partycję. Jaki błąd wyskakuje Ci przy Firefoxie? Tylko proszę, nie taki jak zamieściłeś wcześniej... ;/ Przeskanowanie komputera nie zaszkodzi, najlepiej Kaspersky - dostępny w wersji trial na 30 dni. Wystarczy. Do tego wykonaj defragmentację dysku i sprawdzenie go pod względem błędów. |
![]() |
![]() |
28 May 2011, o 22:36 |
defragmentacje i skanowanie kasperskim i te bledy juz robilem, mialem avg antyvirus a teraz mam avira (polecili w sklepie)
|
![]() |
![]() |
28 May 2011, o 23:04 |
A inne pozycje które wymieniłem wykonałeś? Nadal występuje problem?
|
![]() |
![]() |
29 May 2011, o 11:04 |
z innych serwerow tez sciagalem, zmienilem docelowe miejsce zapisu i mdalej to sdamo :p
sie zaczelo psuc jak po wylaczeniu pradu raz zaczal wyskakiwac ten niebieski error ![]() |
![]() |
![]() |
29 May 2011, o 13:25 |
Niebieskie błędy to tzw. Blue Screen of Death (BSoD, ang. Niebieski ekran śmierci)
powodowane najczęściej błędami dysku twardego. Wnioskuję zatem, że masz uszkodzony dysk twardy albo zepsutą instalację systemu Windows - przez to te problemy. Na początek - reinstall systemy - jak będzie nadal występował problem to wymiana dysku. Innego rozwiązania jak na tą chwilę nie widzę. |
Last edited by shaken on 29 May 2011, o 13:26, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
29 May 2011, o 13:46 |
wiem co to ten niebieski error tylko ze po naprawie plikow juz on sie nie pojawia
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 20 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Internet |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)