Przy kliknięciu FLASH i podłączaniu tel nic się nie dzieje. Log:
Init usb communication... Failed to backup CRT... Detected P-KEY: 90009699 P-key nokia module version 01.02 Init usb communication... PRESS POWER ON NOW! Searching for phone...Not found!!!
[ Komentarz dodany przez: HitFan: 8 sierpnia 2011, o 11:17 ] To jest JAF. Musisz wyjąć baterię, włożyć, podpiąć USB i zrobić jak w komunikacie, czyli nacisnąć i puścić power. Nie przytrzymywać jak do włączania.
[ Dodano: 8 sie 2011, o 11:20 ] No robię tak, słychać taki dźwięk jakbym podłączał USB ale nic się nie dzieje w programie.
naciśnij przycisk od włączania telefonu, warto włączyć dźwięk, gdy załapie komputer komóreczkę przez 2 sekundy powinien zaszaleć, jeśli chodzi o dźwięk odłączania i podłączania sprzętu.
Ok, zainstalowałem od nowa stery i połączyło. Wszystko zainstalowane pomyślnie. Powiem wam, że teraz telefon działa o wiele szybciej i płynniej. I do tego instalowanie aplikacji niepodpisanych. Wiecie może co robi u góry ekranu taka mała ikonka karty pamięci? No i teraz nie mam żadnych kontaktów... Nie wiem dlaczego..
Repki za pomoc poszły. Jeszcze raz dzięki Panowie za pomoc.
W sofcie była zmieniona ścieżka do muzyki i dlatego nie wyszukiwało . A teraz coś z aplikacjami nie tak. Zainstalowałem aplikacje do zmiany loga i wyszukuje, a opere i parlingo nie
Dobra problem rozwiązany. Aplikacje były w zakładce Internet.