![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Pomoc Techniczna » [S40] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 5 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[C3-00] Problemy z sms'ami |
---|
![]() |
13 Jul 2013, o 19:01 |
Kitusiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam. Od jakiegoś czasu posiadam problemy z sms'ami:
- Niektóre sms'y przenosi mi do innych rozmõw (wysłany sms przenosi do innej rozmowy) - Rozmowy się mieszają (w jednej do kilku numerów) i dzielą na kilka części, często nie zgadzają się nazwy - Posiadam sms'y widmo - nie da się ich otworzyć, usunąć, przenieść, nie mają nadawcy, daty odebrania, wielkości. Przez te sms'y widmo niemda się usunąć wszystkich sms'ów na raz, trzeba je kasować osobno/rozmowami (których też czasami nie da się usunąć). Zawsze wyskakuje ten sam napis: "Wystąpił błąd. Usuwanie niezakończone. " Po tym czasami telefon się zwiesza i nie odwiesza się nawet po wyciągnięciu baterii i karty SIM. Próbowałem coś z tym zrobić przy pomocy Nokia Suite, ale nie może zsynchronizować sms'ów. Da się coś z tym zrobić bez wgrywania nowego softu? |
Last post |
![]() |
![]() |
13 Jul 2013, o 19:10 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trzeba wgrać na nowo soft, najlepiej phoenixem.
|
![]() |
![]() |
14 Jul 2013, o 00:43 |
adrian72411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
badz latwiejszy program i po polsku nokia software updater
|
![]() |
![]() |
14 Jul 2013, o 00:50 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian72411 wrote: badz latwiejszy program i po polsku nokia software updater Nokia software updater nie pomoże bo nie rusza danych użytkownika ![]() |
![]() |
![]() |
14 Jul 2013, o 15:59 |
adrian72411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jakos tym osobom ktore wgrywaly soft za pomoca nsu gdy wyswietlalo pamiec na wiadomosci cos tam i nie mogli pisac pomogla
![]() [ Komentarz dodany przez: HitFan: 14 lipca 2013, o 15:40 ] To jest niemożliwe, ponieważ NSU nie rusza danych użytkownika, więc nie może usunąć błędnych SMSów. Od tego jest Refurbish w PSS, żeby wyczyścić wszystkie dane i wgrać soft od zera [ Dodano: 14 lip 2013, o 15:55 ] jest gdzies temat z tymi smsami i chlop wgral softa przes nsu i mu pomoglo tak samo jak paru innym osobom kore pisaly na gg i polecilem im nsu [ Komentarz dodany przez: HitFan: 14 lipca 2013, o 15:57 ] Siły nie mam... Jak to może pomóc, skoro nic nie robi? [ Dodano: 14 lip 2013, o 15:59 ] pamiec-na-wiadomosci-nie-gotowa-vt25572-15.htm masz poczytaj na 2 stronie wypowiedz typa i sie nie kłóć typ pisze wyraznie ze pomaga [ Dodano: 14 lip 2013, o 15:59 ] A więc jak to przedmówca przedstawił, jeśli mamy problem typu pamięć na wiadomości nie gotowa, wgrajmy lub uaktualnijmy soft z tym że nie phoenixem a zwykłym nsu (Nokia Software Updater). U mnie od strzała przestało pojawiać się powiadomienie o błędzie wiadomości, a walczyłem z tym długo. Użytkownik adrian72411 rządzi ![]() [ Komentarz dodany przez: HitFan: 14 lipca 2013, o 16:04 ] "Pamięć na wiadomości niegotowa", a wiadomości widmo to dwie różne sprawy... |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 5 posts ] Previous topic | Next topic |
|