by mikas1996 » 30 Aug 2012, o 19:47
Mam router ale na drugim komputerze mogę otworzyć nawet z 10-15 kart i nic się nie dzieje. Teraz wgrywam na nowo mozille 15.0 i zobaczę co z tego wyjdzie ; )
[ Dodano: czwartek, 30 sierpnia 2012, 19:47 ]Dobra koledzy i koleżanki problem naprawiony
Jeżeli ma ktoś podobny problem i walczy z nim to oto co zrobiłem po kolei aby ten problem naprawić ; )
Po pierwsze po pobraniu instalki Mozilli Firefox-a i zapisaniu jej na pen drive, odinstalowałem przeglądarkę z komputera oraz foldery które po niej zostały. Następnie użyłem programu CCleaner usunąłem nie potrzebne pliki oraz problemy których sporo ich wyszło po odinstalowaniu Mozilli.
Po drugie zresetowałem komputer. Wyłączyłem go normalnie zostawiłem go na parę minut w spoczynku i włączyłem na nowo.
Po trzecie i ostatnie. Po włączeniu się systemu i podłączeniu pen driver-a do komputera ściągnąłem z niego plik instalacyjny na dysk komputera, po czym zacząłem instalacje przeglądarki. Zainstalowała się poprawnie i włączyła. Zaktualizowałem ją do najnowszej wersji tzn. Mozilla Firefox 15.0 po czym wyłączyłem ją i znów zresetowałem komputer. PO ponownym włączeniu wszystko działało perfekcyjnie. Nie ma żadnych problemów.
Jeżeli ma ktoś taki problem jak ja miałem polecam zrobić dokładnie to co ja by problemy te znikły ; ) Temat można zamknąć ; ) dziękuje za podpowiedzi ; )