Napisz tutaj, jeśli tylko czegoś szukasz lub masz inną prośbę!
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły.
Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu.
Witam poszukuje programu do konwertowania filmików żeby wrzucić na telefon patrzyłem na tj. Total Video Converter, Any Video Converter, ale jak próbuję skonwertować pliki do 3GP albo MP4 to mi na fonie nie chodzą, albo mam pliki w formacie MOV to one nie chcą się tam otworzyć. Więc proszę o skuteczny program do konwersacji, albo (tak jak w temacie) program do ściąganie zewsząd plików. Otóż głównie mi chodzi o program save2pc pro a nie o wersje podstawową bo tam nie można zapisywać w 3GP ani w MP4. Proszę o pomoc. (jak coś pomoże mam telefon SE Naite)
ALLConverter to 3GP All playera... Ja używam, po prostu wrzucasz filmik, dajesz convert wrzucasz na tle i powinno działać... A zresztą sam zobaczysz z czym to się je...
Rafciu517 otrzymał za ten post 5 punkty reputacji od 1 użytkowników: