by Rafciu517 » 18 Aug 2011, o 21:03
nemo333 wrote:a macie panocki zgode właściciela nazwy/loga na użycie jego na smyczy?
Bo nie sądze żeby ktoś wpadł na to że wypadałoby spytać adminów o zgodę na użycie ich nazwy...
A czy ty pytasz o zgodę na właścicieli grafik których z korzystasz z Googli czy czegokolwiek innego? De facto żadna kasa (tak mi sie wydaje) nie była zapłacona za logo. Więc jest to na zasadzie tak jak całe forum "od ludzi dla ludzi".I co mi zrobisz jak wykorzystam sobie to logo i zrobię sobie smycz? Pozwiesz mnie do sądu czy jak? Tak tego nie można oceniać. Poza tym działa to w interesie forum a nie jednostki.
Ale jak jest już akcja na forum to nie powinno być z niczym problemu chyba. Jest problem z chętnymi i organizacją, nie mówiąc już o kosztach całości i taniej byłoby indywidualnie, ale to już kto co woli.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 18 sierpnia 2011, o 21:24 ]Ja nie widzę żadnych przeszkód co do używania logów forum, nie były wszak nigdzie zastrzegane. Dokładnie o to mi chodzi. Byle nie były wykorzystane przeciwko forum.