Ta E90 to już bym brał jakbym nie było tych telefonów co chcę

Wygląd może i ładny, ale z przodu wygląda nie za specjalnie. Można patrzeć na droższe telefonu w ofercie mix ( Stanieją za te 2 miechy

)
Pozdro
[ Dodano: 14 mar 2010, o 20:29 ]To teraz proszę tylko mówić swoje komentarze na temat tych czterech telefonów, są poustawiane w kolejności, na pierwszej ta dla mnie na pierwszej pozycji :
1. Nokia E52 - telefonik jak ta lala

Podoba mi się, słyszałem komentarze od testera tego telefonu i wcale nie jest źle z tym zasięgiem w moich okolicach, a nie mam zamiaru się poruszać po świecie. Żeby nie to, że kręcą mnie dotykowce to brał bym ją

2. Nokia 5800 - bardzo fajny wygląd i ogólnie cool. Dotyk jest niezły, a że będę dbać o telefon, dlatego nie liczę na to, że się szybko rozpadnie. Daleki sąsiad ma i z raz się nią bawiłem i naprawdę mi się spodobała

3. Nokia 5530 - taki zastępca 5800. Chyba niczym się nie różni ( Oświećcie mnie jak się mylę ). Znajomy ma i też fajniutki, a robi też fajne zdjęcia, bo próbowałem

4. Nokia 6760s - bardzo ładny wygląd i to chyba jedyny telefon z pełną QWERTY, który do mnie przemawia. Jeszcze to, że się rozkłada to extra cool

Jedyna porządna wada :
Brak Wi-Fi. To mnie do niej zniechęca.
Pomóżcie !

Liczę na was
![;]](http://nokiahacking.pl/images/smilies/yeah2.gif)
Pozdro