![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 4 of 5 [ 62 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] Propozycje i luźne zamysły odnośnie rozwoju serwisu. |
---|
![]() |
28 Apr 2012, o 18:02 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
majsterbdg wrote: Ale można było by zrobić takie konkurs jak zdjęcie tygodnia/miesiąca i zrobić z tym kafel ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
22 May 2012, o 19:59 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: A może wystarczyłyby graficzne kafelki (bez flash/php) linkujące po prostu do poszczególnych działów / artykułów? Wyświetlałyby się tylko na stronie głównej od razu pod topem, w 1 linii - tak jak menu w portalu Windows-Phone.pl. Wszystko powinno być tak proste, jak to tylko możliwe, ale nie prostsze. -- Albert Einstein A mieliśmy nie mówić o wyglądzie. ![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 28 kwietnia 2012, o 21:39 ] A to gdzie indziej ten flash chciałeś zainstalować? [ Dodano: 28 kwi 2012, o 21:44 ] Byłby jakiś mocno widoczny odnośnik do "łatwiejszej wersji forum". Ten screen co zaprezentowałem zajmował by całą powierzchnię przeglądarki (fullscreen). Np. pisanie tematu by się tam odbywało, a po naciśnięciu "wyślij" przechodziło by już normalnie na forum do powstałego tematu (i jakieś dodatki jakie napisałem). To samo z poradnikami jakimiś, analogicznie do wszystkiego. [ Dodano: 22 maja 2012, o 19:59 ] Przypominam. ![]() Same odnośniki do poradników to banał, gorzej będzie z tym powiązaniem podczas pisania tematu. Flash łatwiejszy do zrobienia, ale podobne efekty można zrobić chyba w HTML5, tak? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
22 May 2012, o 20:03 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
22 May 2012, o 20:07 |
IuDeX wrote: Nie, bo wasze syfbiany nie ogarniają. Nigdy bym tego nie robił pod telefonami, bo to mija się z celem, ale co się będę tłumaczyć - i tak wiemy jaki jest Twój cel pisania czegoś takiego. ![]() |
![]() |
![]() |
22 May 2012, o 20:10 |
Chodzi o dostępność dla wszystkim, prawda? A może jednak nie?
|
![]() |
![]() |
22 May 2012, o 20:19 |
IuDeX, to jest jedynie dodatek, a nie jedyna możliwość napisania tematu, np. w pomocy technicznej. Czyli co, forum powinno być w rozdziałce 800x640, bo powinno by dostępne dla wszystkich?
Szukasz dziury w całym, wyłącznie. |
![]() |
![]() |
22 May 2012, o 20:20 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219 wrote: IuDeX, to jest jedynie dodatek, a nie jedyna możliwość napisania tematu, np. w pomocy technicznej. Czyli co, forum powinno być w rozdziałce 800x640, bo powinno by dostępne dla wszystkich? kto używa takiej rozdziałki?Obecnie tablety mają już większe... |
![]() |
![]() |
22 May 2012, o 20:20 |
Szczerzę, to mnie nie interesują posiadacze telefonów. W domyślę jest tylko komputer. Nikt z tego nie będzie korzystał z telefonu, bo to niepotrzebne.
|
![]() |
![]() |
22 May 2012, o 20:21 |
adrian219, Jeśli twierdzisz że coś jest niepotrzebne to po co to tworzyć?
Z fona jak ktoś wejdzie to tylko się wkurzy bo będzie pewnie problem przejść do normalnej strony... |
![]() |
![]() |
22 May 2012, o 20:25 |
nemo333 wrote: adrian219, Jeśli twierdzisz że coś jest niepotrzebne to po co to tworzyć? adrian219 wrote: Szczerzę, to mnie nie interesują posiadacze telefonów. W domyślę jest tylko komputer. Nikt z tego nie będzie korzystał z telefonu, bo to niepotrzebne na telefon[1]. WTF? Podkreśliłem najważniejsze fragmenty. [1]mój przypis domysłowy nemo333 wrote: fona jak ktoś wejdzie to tylko się wkurzy bo będzie pewnie problem przejść do normalnej strony... Najpierw strona główna z możliwością przejścia do łatwiejszej, nie na odwrót. Nie mam zamiaru utrudniać korzystanie z forum normalnie, przecież postarałbym się, żeby przejście było jak najmniej bolesne na telefonach. |
![]() |
![]() |
22 May 2012, o 23:19 |
Dobra, mogę wam pomóc to zakodować jakby co.
|
![]() |
![]() |
25 May 2012, o 16:50 |
Help3r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A można by dodać wsparcie NokiaHacking w Tapatalku ? Bardzo dużo osób z tego korzysta , ułatwia to bardzo życie
![]() |
![]() |
![]() |
25 May 2012, o 16:59 |
Jest styl mobilny. I to wystarcza.
Zintegrowanie forum z tapatalkiem mogło by zająć wiele czas jeśli w ogóle się uda |
![]() |
![]() |
25 May 2012, o 17:37 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Próbowałem już. Przez znacznie zmodyfikowany skrypt wystąpiła spora niekompatybilność.
|
![]() |
![]() |
25 May 2012, o 18:03 |
Help3r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szkoda
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next Page 4 of 5 [ 62 posts ] Previous topic | Next topic |
|