Wiec Po przejsciu na ta stronke w linku ukrytym pod obrazkiem "Click here to enter" pojawia sie stronka wygladajaca jak okno explorera z win xp i pseudo skan antywirusowy informujacy o wykryciu jakichs trojanow itp. po czym pojawia sie okno sciagania z plikiem "packupdate_build7_319.exe" o dziwo KIS 2010 nic mi nie wykrywa do tego jakis czas pozniej po kliknieciu w obrazek pojawia sie troche inna stronka z innym adresem i z podobna informacja tylko tym razem informuje aby sciagnac Antyvirus 7 "AV7instal_2021.exe" tez KIS mi nic nie wykrywa, ale
Wiec ja bym nie ryzykowal. Dla mnie to smierdzi jawnym wyludzeniem pieniedzy pseudo AV pseudo virusy kto glupi to sciagnie odkryje ze ma virusa i jedynie tym programem moze go usunac ale zeby to zrobic bedzie musial zaplacic za pelna wersje pseudo programu AV
Dzięki za sprawdzenie. Dodam że jak ktos chce wchodzić uparcie na strony z wirami to najlepiej z przeglądarki telefonicznej. Trojany na tela przecież się nie zainstaluję nawet po ściągnięciu Ten typ działania wirusów ma nawet jakąś nazwę, nie pamiętam jaką. Jeszcze raz wielkie dzięki.