![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 16 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Propozycje] Proszę o pomoc w wyborze telefonu. |
---|
![]() |
2 Feb 2010, o 20:30 |
papabear ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam! Przyszedł czas na zakup nowego telefonu.
![]() Nie szukam super hiper nowoczesnego szpanerskiego gadźeciarskiego telefonu. ![]() Ostatnim kryterium jest w miarę dobry aparat fotograficzny. Kwota jaką dysponuję na ten cel to 600zł. Czekam na propozycję. Pozdrawiam! ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
2 Feb 2010, o 20:32 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Twoje wymagania na pewno bardzo dobrze spełni Nokia E51. Posiada WiFi, które ułatwi Ci dostęp do internetu. Działa szybko i jest na prawde stabilne. Telefon oparty jest na Symbianie co daje Ci duże możliwości jeśli chodzi o programy/gry. Można oczywiście zainstalować gg. Aparat w tym telefonie nie zachwyca ale jest na przeciętnym poziomie i do codziennego użytku wystarczy.
|
![]() |
![]() |
2 Feb 2010, o 20:47 |
leo20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
przy dobrych wiatrach to i n82 wyłapiesz do 600zł, a ten telefon jest jednym z najlepszych telefonów Nokii, posiada aparat 5 mpix+lampę ksenonową, procesor 332MHz dual cpu + akcelerator grafiki, akcelerometr, wyświetlacz 16M 240x320 2.4 cala, 2 głośniki stereo, symbian 9.2, wifi,
|
![]() |
![]() |
2 Feb 2010, o 21:09 |
Dzięki Wam!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 Feb 2010, o 21:14 |
papabear wrote: A coś porównywalnego z E51? Z Nokii ? Moze w tej cenie znajdziesz nawet nastepce E51 model E52. Co do inncyh telefonow w tej cenie (mowie o Nokiach) to nie znajdziesz rownie dobrej propozycji. Mozesz dolozyc troche i kupic swietny model z pelna klawiatura qwerty i super dzialacym Symbianem - Nokie E71. Ale jest to juz telefon z polki wyzej i cena tez wyzsza niestety. |
![]() |
![]() |
2 Feb 2010, o 21:26 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hmm a co powiesz na e63
![]() To praktycznie e51 ale z QWERTY + większy wyświetlacz (poziomy). W dodatku bajerancko wygląda. Miałem kupywać ten telefon, lecz zabrakło mi kasy ![]() |
![]() |
![]() |
2 Feb 2010, o 21:47 |
E63 super
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 Feb 2010, o 21:49 |
papabear wrote: 63 super , ale czy aby te klawisze nie zaczną po jakimś czasie dziwnie klekotać? Nie nie. Jakosc wykonania tego telefonu jest na naprawde wysokim poziomie. Nic nie trzeszczy czy klekocze. papabear wrote: ostatnio miałem doczynienia z SE w200i i plastik strasznie trzeszczał W200i i E52 czy E63 to zupelnie inna klasa telefonow co za tym idzie tez rozna jakosc wykonania. |
![]() |
![]() |
3 Feb 2010, o 00:16 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
N73 ma nawet spory wyświetlacz co mogę dalej polecić 5530 XM wifi ma duży wyświetlacz można już je spotkać poniżej 600zł
a na koniec 6220 Classic mały wyświetlacz ale aparat 5mpx i wifi ;d |
![]() |
![]() |
3 Feb 2010, o 02:19 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O n73 mówi się, że jest przymulony, a na e52, z tego co czytałem, dość sporo narzekają. E51 jest świetnym telefon, używam na nim sporo internetu, jest dobrze, choć wyświetlacz mógłby być ciut większy:) aparat jak dla mnie dość słaby. Oczywiście wiadomo, że to telefon, a nie aparat, ale jak nie ma dobrego oświetlenia w pokoju np to zdjęcia są marne. A poza tym to e51 ma same zalety:)
|
![]() |
![]() |
3 Feb 2010, o 08:51 |
6220 classic wygląda na bardzo solidny telefon, poza tym jego klasyczny design trafia w moje gusta no i ten aparat 5,0mpx
![]() ![]() E51 znowusz ma wifi, ale aparat tylko 2.0mpx. Poza tym spełnia on wszystkie moje wymagania. E63 natomiast daje większą wygodę korzystania z internetu dzięki sporemu wyświetlaczowi i klawiaturze qwerty, podobnie jak E51 ma cienki aparat no ale w końcu to telefon biznesowy ![]() Podsumowując na tą chwilę wybieram z tych trzech modeli: 6220 classic, E51, E63. Muszę sobie odpowiedzieć na pytanie, które funkcje telefonu grają dla mnie pierwszoplanową rolę. |
![]() |
![]() |
3 Feb 2010, o 08:52 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
michero wrote: e52, z tego co czytałem, dość sporo narzekają Podobno wszystko poprawili wydając aktualizację softu ![]() |
![]() |
![]() |
3 Feb 2010, o 10:39 |
Damian91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heh pomysl jeszcze nad e66
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
3 Feb 2010, o 11:46 |
Ok. Dzięki Wam wiem już trochę więcej. A więc tak! 6220 classic odpada ze względu, iż nie posiada wifi. E52 nie podoba mi się stylistycznie. Na polu bitwy zostają 2 modele Nokii: E51 i E63. Ta pierwsza jest piękna i solidnie wykonana, druga zaś bardzo funkcjonalna i wygodna podczas korzystania z Internetu i najprawdopodobniej to właśnie ku temu drugiemu modelowi będę się skłaniał
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
3 Feb 2010, o 12:48 |
Damian91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
papabear, w tych akuart modelach slider jest bardzo dobrze zrobiony;p nic nie charczy, nie strzela itp, poprostu malina:) ja bym e51 nie kupowal, bardzooo mizerny wyswietlacz, tzn malutki:)
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 16 posts ] Previous topic | Next topic |
|