[N8-00] Proszę o pomoc z CFW na N8

Wbudowane oprogramowanie, problemy z softem, flashowanie.

Post by Olivvier » Today, o 13:26

Witam, konto założyłem tylko po to by napisać ten post.

Znalazłem nowa nokie n8. Chciałem maksymalnie ja podrasować, zauważyłem, że wiele funkcji już nie działa. Przeszukując to piękne forum jak i fora zagraniczne zauważyłem iż możliwe jest zainstalowanie CFW delight w wersji 6.7. Interesuje mnie obsługa telegrama, może jakiś Facebook, gierki, przeglądarka i inne duperele. Rozumiem, że wszystko to jest możliwe, jednak mi jako osobie pierwszy raz spotykającej się z tego typu poprogramowaniami brakuje wiedzy i przedsiębiorczości komputerowej aby w sposób bezpieczny (boję się, że zbrickuje tak piękny egzemplarz) zainstalować to CFW. Bardzo chciałbym cel swój osiągnąć, jako człowiek lubujący się w technologii retro i stroniący, od wszystkich typów namierzeń i nowoczesnego trybu prania mózgu przez nasze ultraszybkie i nowoczesne mobilnioki. Mam komputer z Win 11, czyli phoenixa nie zainstaluję, reszta programów, wydaje się być niebezpieczna i użytkownicy odradzają dotykanie nieoznajmionym.

Dlatego też wysuwam wielka prośbę do was użytkownicy, profesjonaliści. Jestem w stanie postawić jakaś dobra flaszkę czy dwie, czy co tam dusza pragnie za pomoc. Konkretnie chodzi mi o umówienie się na Discordzie lub odesłanie telefonu do któregoś z was aby coś takiego ogarnął. Oczywiście za wszystkie szkody odpowiadam ja.

Chciałem skontaktować się z Wunder Wungiel aczkolwiek, nie mogę pisać wiadomości.
Administrację z góry przepraszam jeśli tego typu post nie jest dozwolony.
Olivvier Male
User

Telefon: N8
Soft: Belle refresh
Operator: Orange

Online: 57m 58s
Reputation point: 0
    Windows 10 Opera

Post by adam111 » 27 kwi 2009, o 00:00

BoTs RoX! :D
adam111 Mężczyzna
Oddajcie mi cześć!