![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Pomoc Techniczna » [S40] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 14 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[5130XM] Przeglądarka przestała się uruchamiać po próbie podmiany na Operę Mini. |
---|
![]() |
30 Mar 2010, o 17:49 |
abecikxp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
witam otóż mój problem polega na tym ze nie uruchamia mi sie przeglądarka w telefonie(operette_hifi_nokia_s40_10_chapi-all.jar)
Problem powstał przy próbie zamiany jej na nowsza opere 5 fakt opera 5 sie uruchamiała ale nie integrowała się z telefonem tzn nie otwierała poprawnie linków ( nie przechodziła do nich automatycznie) dlatego postanowiłem przywrócić poprzednia wersje ale przeglądarka przestała sie uruchamiać na dobre gdy wchodzę w Menu\web\przeglądarka nic sie nie dzieje próbowałem wrzucić ta opera na kartę ale po jej uruchomieniu pisze 'konflikt pokazac?' jak daje tak to telefon wali restarta ? czy jest jakis sposób aby przywrócić przeglądarkę do Menu\web\przeglądarka |
Last post |
![]() |
![]() |
30 Mar 2010, o 21:45 |
Rafal560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wgraj od nowa soft w trybie "Refubrish" Unikaj najnowszych wesji softu do 5130XM, jeżeli masz możliwość to wgraj v 06.94.
|
![]() |
![]() |
30 Mar 2010, o 21:49 |
chciałbym ale telefon ma gwarancje a wersja softu jest najnowsza... i nie chcę sie jej pozbywać zbyt szybko ;p
|
![]() |
![]() |
30 Mar 2010, o 21:58 |
Możesz wgrać tą samą wersje co masz teraz, nie stracisz wtedy gwarancji
![]() "Jeżeli masz możliwość" jak nie masz to wgranie tego samego softu co masz też powinno rozwiązać problem, w najnowszych wersjach jest problem z fonoteką dlatego aktualizacji do tych wersji odradzam ![]() |
![]() |
![]() |
31 Mar 2010, o 16:11 |
Wiem ale nie moge znalesc softu z moim product code w tej wersji lub nowszej a nie chce go downgradowac oraz z brickowac...
|
![]() |
![]() |
31 Mar 2010, o 23:24 |
Podaj ten product code, to może coś się znajdzie
![]() |
![]() |
![]() |
2 Apr 2010, o 09:36 |
Product Code =0589714
Wersja softu w tel =V07.91 |
![]() |
![]() |
2 Apr 2010, o 23:11 |
Jest dostępny w paczce oznaczonej jako Nie znalazłem tego product code oddzielnie, jest tylko w paczce z innymi wersjami która waży ok 300 MB. Jak na razie szukam tej paczki do pobrania na darmowych stronach, ale jest to jak szukanie igły w stogu siana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
3 Apr 2010, o 12:07 |
spoko 300mb może być
![]() Tylko ja tam nie mam konta premium także z pobierania z tej strony nici.... edit Jak i z innych na których to znalazłem (wszędzie za premium..) [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 3 kwietnia 2010, o 14:06 ] Program NaviFirm? ![]() |
![]() |
![]() |
3 Apr 2010, o 13:52 |
Podłącz telefon do kompa i włącz NSU, może uda Ci się wgrać tą samą wersje, pod warunkiem że na serwerze ten product code jest
![]() [ Dodano: 3 kwi 2010, o 12:52 ] Możesz też poprosić o ten soft tutaj: Pamiętaj, dokładnie napisz czego chcesz, inaczej Cię wyśmieją lub dadzą link do tematu gdzie tego nie ma, cóż... ![]() |
![]() |
![]() |
3 Apr 2010, o 14:01 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: inaczej Cię wyśmieją lub dadzą link do tematu gdzie tego nie ma Że niby kto wyśmiewa ? Jeżeli ktoś zachowuję się niepoważnie, nie umie używać funkcji szukaj, to potem takie kwiatki wychodzą ![]() Co do tematu : Downgrade do 6.94, tak jak polecił wcześniej Rafal560. W Twojej wersji telefonu rzekomo są duże problemy z odtwarzaczem, co jak dla mnie jest dość pokaźnym minusem. |
![]() |
![]() |
3 Apr 2010, o 20:30 |
Rafal560 wrote: Podłącz telefon do kompa i włącz NSU, może uda Ci się wgrać tą samą wersje, pod warunkiem że na serwerze ten product code jest ![]() Próbowałem ale nie ma softa w nsu edit navifirm tez nie ma tego softu.. |
![]() |
![]() |
3 Apr 2010, o 22:11 |
![]() |
![]() |
4 Apr 2010, o 00:14 |
Apropo tego softu to najlepsze gdy chciałem wykonać update z nie pamiętam jakiej wersji wiem ze 6.xx do tej 7.91 to nsu nie pokazywało mi dostępnego softu ale przez opcje telefonu mogłem go pobrac
![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 14 posts ] Previous topic | Next topic |
|