![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 2 of 5 [ 74 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] Przesiadka na phpBB3? |
---|
![]() |
11 Aug 2009, o 12:19 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankiet w sprawach admińskich się nie robi, to nasze decyzje. Jeśli ktoś może pomóc, niech tu pisze, nie zostanie to pominięte w przyszłości.
|
Last post |
![]() |
![]() |
11 Aug 2009, o 12:45 |
gucio4817 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może fajnie by było dać jakiś nowy wygląd przy okazji?
|
![]() |
![]() |
11 Aug 2009, o 12:49 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może jakiś wygląd w kwiatuszki? I ładne i przyjemne i przyciągnie dziewczyny.
Adrian, nie jestem ani administratorem ani moderatorem, ale myślę, że jeśli zrobisz taki test to to będzie pomocne. I jak będą kolejne rzeczy do sprawdzenia to już będzie łatwiej |
![]() |
![]() |
11 Aug 2009, o 12:57 |
michero wrote: Może jakiś wygląd w kwiatuszki? To forum o nokii a nie o kwiatuszkach i dziewczynach. Proponuję ciemniejsze kolory gdyż więcej tu chłopaków i przypadnie im to do gustu. |
![]() |
![]() |
11 Aug 2009, o 13:05 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
11 Aug 2009, o 17:15 |
at4teh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja też jestem za ciemniejszymi kolorami. Można wtedy dłużej posiedzieć na forum
![]() |
![]() |
![]() |
11 Aug 2009, o 21:29 |
Kosmetyką się nie zajmujcie, to ma ostatni priorytet.
Test możecie robić, jak chcecie. Przyznam, że bardziej interesują mnie kontakty z jakimiś ekspertami czy dane techniczne. |
![]() |
![]() |
11 Aug 2009, o 21:58 |
Jeśli chodzi o kontakt z expertami to nie do mnie
![]() |
![]() |
![]() |
14 Aug 2009, o 15:15 |
OK, to podajcie mi choć jakieś strony z modami.
![]() http://phpbb3.pl/viewforum.php?f=687 http://phpbb3-mods.pl/modyfikacje-phpbb-f3.html [ Dodano: 2009-08-14, 15:17 ] Wow, Przemo ma ich tyle! ![]() [ Dodano: 2009-08-16, 00:44 ] ![]() Pierwsza próba. ![]() |
![]() |
![]() |
1 Sep 2009, o 23:00 |
Dobra, najwyższy czas na refresh tematu.
![]() Zebrałem już listę najważniejszych modów, których będzie brakować po konwersji phpBB2 by Przemo -> phpBB3, a których w dużej mierze nie umiem znaleźć.
Expire Posts/Topics Who Viewed Topic Topic Color (kolory tematów) Topic Sorting (sortowanie tematów w dziale wg ostatniego postu lub nazwy wątku) Sort Topics By Tag / Obowiązkowe tagi tematów Forum Name and Description Color (kolory działów) Forum Images (nie mówić o tych w standardzie;]) Allow HTML Only for Mod or/and Admin Gender (płeć userów) Users Of The Day (Kto był na forum?) System Overlib effects ("chmurki" aktywności userów i postów w tematach) System nieprzeczytanych postów / Posty po autopołączeniu [Dodano] jako nieprzeczytane System komentarzy moderatorskich / Powiadomienie o komentarzu do postu na email System SEO a'la Spider Friendly GG i Skype zamiast AIM-ów itp. Portal Mod Lo-Fi Mod Dobry HelpMod (zamiast Pochwał i Piw) Dobry ChatMod (zamiast ShoutBoksa) / Robocik? ![]() Za pomoc w odnalezieniu / zaproponowaniu modów będą nagrody. Być może przyda się w tym poniższa strona, trochę się tam już nazbierało. ![]() |
![]() |
![]() |
2 Sep 2009, o 17:05 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proponuje Ikonki przeglądarki i systemu.
Link: Będzie wiadomo czy ktoś piszę z telefonu itp ![]() PS: Aktualnie nie mam dużo czasu na znajdowanie modów ale w weekend chętnie się tym zajmę ![]() Pozdro [ Dodano: 2009-09-04, 21:13 ] Dobra coś poznajmowałem ![]() Podobne tematy - http://phpbb3.pl/viewtopic.php?f=686&t=8899 Komentarze w profilu - http://phpbb3.pl/viewtopic.php?f=686&t=8892 Poprzedni, Następny temat - http://phpbb3.pl/viewtopic.php?f=686&t=9048 TOP10(Czyli statystyki) - Szukam odnośnika Acp Announcement Centre v1.2.0 PL(Centrum ogłoszeń) - http://phpbb3.pl/viewtopic.php?f=686&t=8120 W najbliższym czasie poszukam modów na innych stronach niż oficjalnej ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
20 Sep 2009, o 01:10 |
Czas na małe podsumowanie. Projekt phpBB3 przeszedł z wersji DRAFT w wersję preALPHA.
![]() Co to oznacza? Znaleziono, przetłumaczono z języka angielskiego i próbnie zainstalowano ogromną większość poszukiwanych modów. Co więcej, większość z tej większości działa w dodatku prawidłowo. ![]() Rozpoczęto również prace nad zupełnie nowym stylem - zapewniam, że będzie MEGA. ![]() Dalszym krokiem będzie przeniesienie danych z przemowskich modyfikacji do nowej bazy (opis tematu na pewno się straci, lecz reszta, jak płeć itd. powinna dać się przenieść). Czeka nas więc walka z bazami danych SQL, chyba że ktoś może polecić jakiegoś znawcę. ![]() W dodatku w ostatnim tygodniu wyszła wersja phpBB 3.0.6 RC1, dlatego w najbliższym miesiącu, dwóch można się spodziewać stabilnej wersji oficjalnej tego skryptu. Dopiero na tej wersji będziemy na serio instalować modyfikacje i przystępować do przenosin forum. Z brakujących modów brakuje nam: - Reputation Mod -> Karma nie wchodzi w grę, gdyż dając innemu punkty odbiera je z naszego konta, - System komentarzy moderatorskich, - Tagi (prefiksy) tematu -> najlepiej, gdyby nie tworzyły nowej kolumny w SQL, tylko edytowały nazwę tematu. [ Dodano: 2009-11-17, 18:38 ] OK, gorąca informacja, przed chwilą wyszła oczekiwana wersja phpBB3.0.6. ![]() Pracy jest naprawdę moc, ale wierzę, że w Nowym Roku przywitamy Was już na Nowym Skrypcie. ![]() |
Last edited by pawelooss on 2 Dec 2009, o 17:31, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
17 Nov 2009, o 19:59 |
leo20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 Dec 2009, o 18:28 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hm.. patrzę sobie na Dział telefony innych marek i sądzę, że powinien być bardziej rozbudowane
![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
15 Dec 2009, o 01:00 |
Projekt "Migracja" przeszedł do wersji ALPHA.
![]() Co to oznacza? Na testowym forum na localhoście zainstalowałem wszystkie interesujące mnie modyfikacje (a z kilkadziesiąt ich było), przetłumaczyłem braki na język polski, przystosowałem niekompatybilne do najnowszego skryptu phpBB i przeniosłem brakujące dane z formatu forum Przema. Oczywiście nie oznacza to, że ze wszystkimi wkroczymy od razu - największe z nich typu Portal wymagają jeszcze dopieszczenia, ale ponad 90% obecnych funkcji Przema będzie zapewnionych od startu. Teraz pytania o to, kiedy się przenosimy, proszę kierować nie do mnie. ![]() Ze swojej strony zrobiłem wszystko, co mogłem, teraz czekam tylko na styl od Maćka. Gdy takowy się pojawi, to myślę, że w tydzień po tym będziemy już na nowym skrypcie jako wersja BETA. ![]() [ Komentarz dodany przez: maciek: 2009-12-15, 12:53 ] Dziś już powinien być:) |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next Page 2 of 5 [ 74 posts ] Previous topic | Next topic |
|