![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 4 of 5 [ 74 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] Przesiadka na phpBB3? |
---|
![]() |
20 Dec 2009, o 01:03 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale te skrypty są płatne i moim zdaniem zwykłym userom starczą spokojnie możliwości phpbb3 albo przema
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 01:05 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie ma co się zbyt wiele rozwodzić - Przemo jest dobre, phpBB3 z modami jest jego naturalną ewolucją, tak więc po prostu przechodzimy w przyszłość.
![]() [ Dodano: 2009-12-24, 23:38 ] No niestety, nadal nie dostałem informacji, kiedy będzie gotowy styl. Czyli wciąż czekamy, a cała akcja się opóźni... ![]() |
![]() |
![]() |
25 Dec 2009, o 00:40 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a kiedy mniej-więcej planujecie przesiadke na trójke?
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2009-12-24, 23:41 ] Dostajemy styl, tydzień na dopieszczenie i już jesteśmy. Powtórzę - termin nie zależy ode mnie. [ Dodano: 2009-12-25, 02:40 ] aha. czyli przy dobrych wiatrach już za tydzień będziemy na nowym skrypcie ![]() |
![]() |
![]() |
25 Dec 2009, o 21:49 |
Mam świetną informację.
![]() 1 piwo - 1 punkt reputacji, 1 pochwała - 20 punktów reputacji. Oczywiście wraz z nowym systemem znika i trzeba będzie całą dotychczasową zawartość tych znaczników otagować [code], jeśli jeszcze nie są. Tak więc proszę używać [code], wszystkie inne kombinacje (których m.in. ja używałem) będą już kłopotliwe. Ostatecznie trzeba będzie pozamieniać to ręcznie... ![]() |
![]() |
![]() |
25 Dec 2009, o 21:53 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czyli uploaderzy będą mieli ogromną ilość reputacji, a Helperzy nie
![]() |
![]() |
![]() |
25 Dec 2009, o 22:05 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX, reputacja to tylko dodatek. Liczy się sama satysfakcja z pomocy innym. Ty jako Helper powinieneś o tym wiedzieć najlepiej
![]() pawelooss, czyli jak jest link z 4shared to najpierw [code] a potem dopiero ? Jeżeli tak, to moje uploady są chyba dobrze zrobione. No tak, pewnie wyjedziecie na Sylwestra z nowym forum. I co tu robić iść na imprezę, czy spamować na forum xd! |
![]() |
![]() |
25 Dec 2009, o 22:06 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taka biba będzie tylko raz a forum będzie prawie wieczne
![]() |
![]() |
![]() |
25 Dec 2009, o 22:07 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: IuDeX, reputacja to tylko dodatek. Liczy się sama satysfakcja z pomocy innym. Ty jako Helper powinieneś o tym wiedzieć najlepiej ![]() To jest racja, ale budujące jest to, jak widzi się wypisane pod nickiem takie coś ![]() To motywuje ![]() |
![]() |
![]() |
25 Dec 2009, o 22:22 |
IuDeX wrote: Czyli uploaderzy będą mieli ogromną ilość reputacji, a Helperzy nie ![]() Chyba, że zmienię wartość pochwały na 50 punktów - co wy na to? ![]() kurupt wrote: pawelooss, czyli jak jest link z 4shared to najpierw [code] a potem dopiero ? Jeżeli tak, to moje uploady są chyba dobrze zrobione. Na odwrót. ![]() [h!de][c0de]link.pl[/c0de][/h!de] |
![]() |
![]() |
25 Dec 2009, o 22:27 |
Made ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja proponuję zamiast "punkt" jakąś fajniejszą nazwę
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2009-12-25, 21:58 ] Plusik i Minusik. ![]() |
![]() |
![]() |
25 Dec 2009, o 23:29 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sądzę , że Uploaderom trzeba inaczej jakoś to zrobić bo Oni od tego są. Osobiście mnie g***o obchodzą statystyki
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2009-12-25, 22:32 ] Nikt od niczego nie jest, wszyscy z własnej woli coś tworzą - to po pierwsze, a po drugie nie zrozumiałem, co chciałeś przekazać, rozwiń może. |
![]() |
![]() |
25 Dec 2009, o 23:43 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a będzie można wyłączyć powiadomienia o nieprzeczytanych postach z działów ze wstawkami
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2009-12-26, 01:11 ] Nie znalazłem takiego modu, ale przynajmniej ilość nieprzeczytanych postów będzie nieograniczona. ![]() |
![]() |
![]() |
27 Dec 2009, o 02:04 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W pierwszym momencie jak IuDeX napisał, że helperzy mieliby mniej 'szacunu'(;)) to pomyślałem żeby zwiększyć wartość pochwał. Myślę, że 50 jest całkiem ok. A te punkty reputacji będą jakoś zależne od ilości postów?
I przy okazji, to co mnie interesuje. Nieprzeczytane posty, jak rozumiem, będą?:) a ich ilość będzie wyświetlana? Statystyki będą? Szybka odpowiedź?:) |
![]() |
![]() |
27 Dec 2009, o 02:20 |
michero wrote: A te punkty reputacji będą jakoś zależne od ilości postów? Ilość wystawianych komuś punktów reputacji będzie zależeć od ilości postów, dni członkostwa, posiadanej rangi i ilości punktów reputacji przyznanych od innych. Czyli chyba dość sprawiedliwe. ![]() michero wrote: Nieprzeczytane posty, jak rozumiem, będą?:) a ich ilość będzie wyświetlana? Statystyki będą? Szybka odpowiedź?:) Rozumiem gorączkowość, ale zapewniam, że wszystkie funkcje (no może oprócz ilości wizyt i overliba na stronie głównej przy nickach użytkowników) będą w phpBB3 - już sam o to zadbałem, personalizując instalki ok. 80 modyfikacji. Może nie wszystkie od startu, ale stopniowo dojdą. ![]() michero wrote: a ich ilość będzie wyświetlana? Nie działa to tak sprawnie, tzn. wyświetla tą ilość, ale nie zmniejsza je po przeczytaniu postów aż do wylogowania, ale rekompensatą jest nielimitowana ilość przechowywania informacji o nieprzeczytanych postach (zamiast teraźniejszych 500), a to chyba jest o wiele ważniejsze dla wszystkich. ![]() |
![]() |
![]() |
27 Dec 2009, o 02:21 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja bym chciał wyłączyć powiadomienia z niektórych działów, głównie UPLOADY
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2009-12-27, 01:23 ] Pisałem i powtórzę - nie znalazłem takiego modu. [ Dodano: 2009-12-27, 01:30 ] ok ja rozumiem ale jakby był to bym nie narzekał:P zapytam cracka czy istnieje możliwość stworzenia takiego czegoś |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next Page 4 of 5 [ 74 posts ] Previous topic | Next topic |
|