![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[E52] przypisany dzwonek do osoby dzwoniącej nie działa |
---|
![]() |
18 Jul 2013, o 10:44 |
alfamaniek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam ,jak w temacie.
Od czasu kiedy aktualizacje oprogramowania przeprowadziłem i zrobiłem, /nokia o to prosiła ![]() Jeszcze jedno .... problem także z zapisanym numerem kontaktu+ nazwą która się nie wyświetla w czasie dzwoniącej osoby do mnie tylko sam numeru telefonu na wyświetlaczu widnieje ;-( Bardzo proszę o jakąś podpowiedż co na moim miejscu by ktoś coś zrobił ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
18 Jul 2013, o 11:06 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alfamaniek wrote: Jeszcze jedno .... problem także z zapisanym numerem kontaktu+ nazwą która się nie wyświetla w czasie dzwoniącej osoby do mnie tylko sam numeru telefonu na wyświetlaczu widnieje ;-( Prawdopodobnie możesz mieć zdublowane kontakty. Albo ten sam numer na karcie SIM i w pamięci telefonu. |
![]() |
![]() |
20 Jul 2013, o 16:44 |
alfamaniek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Prawdopodobnie możesz mieć zdublowane kontakty. Albo ten sam numer na karcie SIM i w pamięci telefonu. Czyli co ? Jak to całe "dublowanie" mam usunąć z pamięci telefonu? Posiadam tylko numer tej osoby w pamięci telefonu ,z sim usunąłem i nadal kiedy przypisuję dzwonek to nici z tego są... nie włącza się jak ta osoba z przypisanym dżwiękiem do mnie dzwoni ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 18 lipca 2013, o 12:14 ] A to nie wiem. Myślałem, że ten sam numer przypisany do dwóch lub więcej nazwisk może sprawiać problemy, ale jeśli to nie to... edit Stworzyłem grupę RODZINA do której przypisałem dzwonek.Zauważyłem że jak ktoś dzwoni do mnie z numeru komórkowego dzwonek przypisany nie działa tylko domyślny ogólny telefonu.Kiedy ktoś dzwoni z grupy z telefonu stacjonarnego dzwonek przypisany działa. Aha ... kiedy dzwonie na numer zapisany w pamięci telefonu nie sim karty/ usunąłem nr. .tel. osoby z sim karty ,zostawiłem tylko w pamięci telefonu/ to zamiast nazwy i numeru telefonu pisze tylko na wyświetlaczu Połączenie co jest czemu tak ? |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|