1.)
Amatorzy filmów zapomnijcie o przeglądaniu youtube lub innych podobnych serwisów.
ekhem nawet jak zainstaluje jeżeli jest taka możliwość inną przeglądarkę bądź strzale aktualizację ?
2.)
Maniacy nawigacji nie napalajcie się na instalowanie dodatkowego oprogramowania, wbudowany GPS i tak nie zadziała
no a ja myślałem że Garmin będzie działać ? może ktoś napisać jak to jest w końcu ?
3.) Pytanie odemnie: z wyczytanych informacji doszedłem do wniosku że ta Nokia ma wbudowany GPS. Czyli jeżeli chce np planować trasę lub coś podobnego nie muszę płacić za pozycjonowanie mnie ? czy będę coś bulił za to że odbiornik GPS działa ?
4.) Jak jest z odtwarzaniem filmów w różnych formatach ? kiedyś miałem jakiś program na n73 i wszystko ładnie czytał, może nie wszystko ale najpopularniejsze formaty. Czy E90 po odpowiednim programie też otworzy film ?
5.) Maksymalną kartą jest karta 2GB ?
6.) Jak jest z łamaniem telefonu i wgrywaniem pirackich programów. Czy potrzebny jest downgrade ?
7.) Język polski wgrywany przez zmianę kodu i aktualizację?
8.) Nie ma problemów w Wi-Fi połączeniami itp ?
i ogólnie jak telefon chodzi bo kurde jestem zafascynowany i podjarany tym telefonem jak dziecko co pierwszy raz dostało lody i co Wam najbardziej przeszkadza w tym telefonie DZIĘKI WIELKIE !