Witam, znalazłem CFW na ipmarcie do swojej n79 i czy może mnie ktoś przeprowadzić przez proces jego wgrywania? Wyszukiwarka mnie dzisiaj nienawidzi i prostych aplikacji, które normalnie z tego forum pobierałem nie wyszukuje i nie mogę znaleźć poradnika do wgrywania softów.
Powód chęci posiadania CFW jest taki że chciałem u siebie zrobić formata. Przywróciłem ustawienia fabryczne, sformatowałem kartę pamięci i uwaga... aplikacje wg systemu są wgrane np Opera, Font Router LT (przy próbie instalacji wywala monit czy zastąpić aplikację..) Dodam, że ważność ceftyfikatów wygasła i nawet prostego motywu nie mogę wgrać... A sposób na łamanie nortonem już nie działa bo jego ważność się skończyła (tym sposobem łamałem telefon rok temu)
Jak ktoś ma poradnik (ze zdjęciami najlepiej - bo tematy z forum mają ikony z serwerów hostingowych zamiast screenów.. ) albo byłby wdzięczny zrobić nowy to będę wdzięczny
I jeśli ktoś ma konto na ipmart i mógłby zreuploadować te pliki gdziekolwiek indziej to byłoby miło
LINK DO IPMARTa: http://www.ipmart-forum.com/showthread. ... Ce-79-v2-0
Z góry dzięki za odpowiedzi :p
PS: nawet system dalej mam złamany.. wystarczyło wgrać rompatchera i instalserver..
Co poszło nie tak ?